A sörfőzési szabványok, az innovatív erjesztési technológia és a legjobb minőségű, eredeti receptúra alapján válogatott alapanyagok - élesztő, komló, árpa, rizs – együtt biztosítják a fogyasztók számára az autentikus „karakuchi” ízélményt, amely az Asahi legfőbb jellemzője.
„Japánban a „kaizen” gondolkodásmód alappillére, hogy mindent – legyen szó termékről, gyártásról vagy fejlesztésről -
lehet jobbá és jobbá tenni a tökéletes eredmény érdekében,
mely az Asahi Super Dry gyártási folyamataira, ízvilágának kifejlesztésére is nagy hatással volt és van” - emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak marketingigazgatója.
Az Asahi Super Dry-t 1987-ben mutatták be először Japánban, ezzel útjára indult az extra száraz sör iránti rajongás: tavasztól már nálunk is kapható, 0,33 l-es, üveges kiszerelésben.