GasztroHírek  » 

A japánok elhozták kedvenc sörüket Magyarországra

A japánok elhozták kedvenc sörüket Magyarországra

2018.03.09.  | MKO

Mióta a japánok megvették a Drehert is birtokló cégcsoportot, számíthattunk rá, hogy az Asahi Super Dry-t, Japán első számú, nemzetközileg is népszerű sörét bevezetik a magyar piacra.

A sörfőzési szabványok, az innovatív erjesztési technológia és a legjobb minőségű, eredeti receptúra alapján válogatott alapanyagok - élesztő, komló, árpa, rizs – együtt biztosítják a fogyasztók számára az autentikus „karakuchi” ízélményt, amely az Asahi legfőbb jellemzője.

„Japánban a „kaizen” gondolkodásmód alappillére, hogy mindent – legyen szó termékről, gyártásról vagy fejlesztésről -

lehet jobbá és jobbá tenni a tökéletes eredmény érdekében,

mely az Asahi Super Dry gyártási folyamataira, ízvilágának kifejlesztésére is nagy hatással volt és van” - emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak marketingigazgatója.

Az Asahi Super Dry-t 1987-ben mutatták be először Japánban, ezzel útjára indult az extra száraz sör iránti rajongás: tavasztól már nálunk is kapható, 0,33 l-es, üveges kiszerelésben.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.