Ízvadászat » Magyar ízek

A magyar sajtok legnagyobb seregszemléje

A magyar sajtok legnagyobb seregszemléje

2019.09.17.

Hetedik alkalommal szervez Sajtmustrát a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén, Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúra 100 éves falai között kóstolhatjuk meg hazánk legfinomabb sajtjait és rázhatunk kezet a mesterekkel.

A legkisebb kézműves műhelytől a legnagyobbakig képviselteti magát a sajtkészítő szakma a VII. Magyar Sajtmustrán október 12-én és 13-án Budafokon.

A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén, Budafokon, a Törley Pezsgőmanufaktúra 100 éves falai között kóstolhatjuk meg hazánk legfinomabb sajtjait és rázhatunk kezet a mesterekkel.

A kétnapos Sajtmustrát az egyesület által szervezett Sajtverseny előzi meg, amelyen a nemzetközi zsűri mellett a korábban megszervezett sajtbíráló tanfolyamon továbbképzett magyar sajtbírák fogják értékelni a beérkezett termékmintákat.

A Sajtvásár mellett további izgalmas programokkal várják az érdeklődőket: "Sajt és pezsgő" címmel tart kóstolással egybekötött előadást Domián Emese nemzetközi borakadémikus.

A többsátras Sajtműhelyben bepillanthatunk a kulisszatitkokba, készül óriás sajt és rekord méretű parenyica is. A gyerekeket idén is a Sajtkukac kreatív játszótér köti majd le izgalmas feladatokkal.


További információk a Sajtmustra honlapján találhatók: www.sajtmustra.hu

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.