GasztroHírek  » 

A Miele kamerát tett a sütőbe

A Miele kamerát tett a sütőbe

2019.09.16.  | MKO

A Miele kamerát tett a sütőbe: ellenáll az extrém forróságnak, továbbá egy számítógépes asszisztens gondoskodik róla, hogy a sütemény ne száradjon ki a sütőben.

A kamera a képeket HD minőségben közvetíti az okostelefonra: így megállapítható az étel aktuális állapota. A hőmérséklet, valamint a sütési idő kényelmesen, bárhonnan szabályozható.

Az ételkészítési folyamat végén a sütő ajtaja automatikusan kinyílik, egy ventilátor a készüléket rövid idő alatt lehűti, ami igény szerint melegentartó üzemmódra áll át. Ez megakadályozza a maradékhő általi túlsütést. A kenyér vagy a sült így mindig úgy kerül ki, ahogy szeretnénk, akkor is, ha elfelejtettük kivenni időben az ételt vagy a késnek a vendégek.

Számos egyéb, a 7000-es beépíthető szériába tartozó újdonságot mutatott be a Miele szeptemberben: izgalmas hír a nagy vagy sok edényel dolgozóknak, hogy

az új indukciós főzőlapokon akár hat edényt és serpenyőt elhelyezhetnek és elcsúsztathatnak az üvegkerámián

- ezzel az egyes főzőzónák kiválasztása vagy összekapcsolása ezzel szükségtelenné válik.

A főzés utáni takarításban is van segítség: szinte önállóan dolgoznak az új, 7000-es generációs mosogatógépek: ha szeretnénk, automatikusan elindulnak. Ehhez mosószer adagolóval szerelték fel, amelynek tartalma nagyjából húsz ciklushoz elegendő. A rendszeres indítások programozhatók, de spontán, okostelefonról is elindíthatjuk a készüléket.

A kávézás kedvelőinek megérkezett az első beépíthető kávéfőző, amely egyszerre három különböző kávébab tárolására alkalmas. A vízkőmentesítés, a tejvezetékek tisztítása és a főzőmű zsírtalanítása teljesen automatikusan, patronok segítségével történik.

A Miele konyhai készülékek nagy többsége wifivel összekapcsolható. Azon túl, hogy távolról kezelhetőek, a felhasználó a cég saját applikációja segítségével több mint 1200 inspiráló receptet érhet el. Meglepően előremutató szolgáltatás, hogy a hozzávalókat közvetlenül

az appból egy csomagszállító szolgálattal lehet megrendelni.

A jövőbeni szoftverfrissítések egyszerű adatátvitellel telepíthetők a készülékre - eddig egy szerviztechnikus kiszállása volt ehhez szükséges.

A 7000-es generációs készülékek négy designban, PureLine, VitroLine, ArtLine és ContourLine, valamint három szín variációban szürke, fekete és fehér kaphatók. A PureLine a modern stílus, masszív fogantyúval és visszafogott acél elemekkel egy fekete üvegfronton. A VitroLine jellemzője a visszafogottság, a készülékkel megegyező fogantyúval, míg az ArtLine pedig a minimalista stílus jegyében nem is rendelkezik klasszikus ajtófogantyúval. Ezzel ellentétben áll a ContourLine az acél keretével: itt a középpontban a készülék bemutatása és technikája áll.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.