GasztroHírek  » 

A NATO-nál is szeretik a rétsági sört

A NATO-nál is szeretik a rétsági sört

2019.09.09.  | MKO

Ismét sikerrel szerepelt Belgiumban a rétsági Fűtőház sörfőzde: a NATO egyik legnagyobb ünnepén Monsban mutatták meg, mit tudnak söreik és sörpárlataik.

A S.H.A.P.E. Festen szeptember 6-9. között huszonkilenc NATO tagország ünnepelt – a városban működik a szervezet katonai központja, itt rendezik minden évben a hangulatos fesztivált, ahol leginkább a katonák és azok családjai ünnepelnek.

Hava István, a Fűtőház sörfőzde tulajdonosa a Magyar Konyhának elmondta: „Az időjárás hektikus volt, sokszor leszakadt az ég, hideg volt, beáztunk, rengeteg teendőnk akadt, de mégis nagyon élveztük, mert söreink és párlataink sikert arattak.

A legnagyobb dicséretet a belga NATO parancsnokától kaptuk, aki nem csak örömmel ivott nálunk,

hanem bemutatott minket a Brasserie de Blaugies tulajdonosának is – az ő sörfőzdéje vagy tizenötször nagyobb a miénknél. Az emlékkönyvbe írt kedves és elismerő szavaik nagyon jól estek nekünk.”

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.