GasztroHírek  » 

A sportcsarnokban terjeszkedik a Séf asztala

A sportcsarnokban terjeszkedik a Séf asztala

2018.02.15.

A Wolf András séf nevével fémjelzett, minőségi gyorsételeket kínáló konyha terjeszkedni kezd - a pláza után irány a sportpálya.

Ma este, február 15-én hat órakor, a Facebookon jelentette be a Wolf András által vezetett Séf Asztala, hogy megkezdik a korábban is tervezett terjeszkedést.

"Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy

Budapest egyik kedvenc rendezvényhelyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában nyílik a következő Séf Asztala, méghozzá a Sopronival karöltve.

A koncertek, sportesemények, rendezvények idején élvezzétek a Séf Asztala kézműves kolbászait és a közönségkedvenc Séf kolbászos szendvicsét!"

A nyitás napja február 21.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.