GasztroHírek  » 

Ajándékötletek az ifjú párnak

Ajándékötletek az ifjú párnak

2018.08.09.  | Orbán Szilvia

Javában tart az esküvőszezon. De vendégként egy kézfogó nem csak elegáns ruhákat, megható szertartást, rég látott ismerősöket, és egy jó bulit jelent, hanem fejtörést is, amit a nászajándék kitalálása és beszerzése okoz.

Imádjuk az esküvőket – azt viszont már kevésbé, amikor a menyasszony és vőlegény által összeállított kívánságlista legjobb, legötletesebb ajándékait a nálunk sokkal leleményesebbek percek alatt lestoppolják, nekünk pedig marad a prózai vágódeszka és habverő.

Természetes igény, hogy egy olyan jeles napon, mint egy esküvő, szeretnénk örömet és meglepetést okozni az ifjú párnak szánt ajándékkal, amelyet aztán a fiatalok nagy becsben tartanak, ahelyett, hogy egy zsúfolt fiók mélyén, totálisan mellőzve és elfelejtve végezné.

Ha meghatároztuk azt az összeget, amelyet az ajándékra szánunk, két lehetőségünk van. Összeállunk egy-két baráttal, hogy egy komolyabb dolog kerüljön a díszes ajándékdobozba, vagy keresünk valamit, ami kreatív, tetszetős, vicces, és megfelel a pénztárcánknak is.

A jó hír az, hogy akár egyedi dizájndarabra, akár csak egy vicces kiegészítőre vadászunk, némi időráfordítással igazán ötletes ajándékokra bukkanhatunk az interneten is – néhány inspiráló ötletért mi is szétnéztünk kicsit; figyelem: foodie-k előnyben!

(Azt mindenesetre nem árt szem előtt tartanunk, hogy a külföldi webáruházak némely eladója többhetes határidővel és/vagy rendkívül magas áron szállít Magyarországra, legyünk körültekintőek!)


Retro popcorn készítő

(kb. 20.000 Ft. + szállítás)

 

Páros piknikszett hátizsákban

(kb. 11.600 Ft. + szállítás)


Bambusz fiókos sajttál szett

(9kb. 7.500 Ft. + szállítás)
Páros kávésbögre

(kb. 5.000 Ft. + szállítás)


Vintage kézi kávéőrlő

(kb. 14.000 Ft.)


Valódi réz bögreszett

(kb. 11.000 Ft. + szállítás)
8 darabos, klasszikus szalvétagyűrű szett

(kb. 11.000 Ft. + szállítás)

Boros készlet

(kb. 4100 Ft. + szállítás)


30 és 5 perces homokóra készlet

(kb. 7800 Ft. + szállítás)


Duplafalú, réz kávéskanna

(kb. 13.000 Ft + szállítás)


Fondükészlet ajándékdobozban

(kb. 20.000 Ft. + szállítás)
Foodie Dice – dobókockás menütervező

(kb. 9.000 Ft. + szállítás)

Gourmet 7 részes szarvasgomba szett

(kb. 24.000 Ft. + szállítás)Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.