Ízvadászat » Alapanyagok

Leveskönyv

Leveskönyv

2020.04.03.

Megrendelhető a Magyar Konyha Leveskönyve, ajándék magazinnal.

A levesfőzés egyszerűnek látszik, pedig korántsem az. Hogy ez mennyire igaz, arra bizonyíték e könyvecske, amely 77 klasszikus levesreceptet tartalmaz a rántott levestől a palóc-levesig, Újházi Ede eredeti levesétől a Windsor-levesig. És hogy miért épp 77? Talán a 77 magyar népmese című gyűjtemény miatt. A leveseknek ugyanis legalább annyi változata létezik, mint a meséknek.

A Magyar Konyha Leveskönyve ajándék magazinnal megrendelhető postai úton, előre utalással. Ehhez kérjük, az alábbiak szerint utaljon:

Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft.

Számlavezető bank: OTP Bank

Bankszámlaszám:11794008-20537159

Kiadvány ára 985 Ft

Postaköltség 1 db esetén 390 Ft

Összesen 1375 Ft/db 

Több darab megrendelése esetén, kérjük 1375 Ft x darabszám összeget utaljon.

Hetente egyszer postázzuk a megrendeléseket, a következő postázás várható ideje május 20.

Kérjük, a postaköltséget és a kiadvány árát egyben utalja el, illetve e-mailben küldje el részünkre, milyen címre postázhatjuk a lapot és a kiadványt. 

E-mail: elofizetes@magyarkonyhakiado.hu

Tel.: +36 30 895 6159

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.