GasztroHírek  » 

Apró üvegházakban vacsorázhatunk Amsterdamban

Apró üvegházakban vacsorázhatunk Amsterdamban

2020.05.22.  | Orbán Szilvia

Az éttermek túlélni szeretnének, az emberek pedig picit kimozdulni, persze biztonságosan. A hollandoknál érdekes, egyben látványos ötlet született.

Ki tudja, hogyan fognak kinézni az éttermek, ha egyszer mind újranyithatnak? Hiába oldják fel a kijárási korlátozást, az több mint valószínű, hogy az úgynevezett szociális távolságtartásra még jó ideig ügyelni kell majd. Az éttermek a világ minden táján azon ötletelnek, hogyan vészeljék át ezt a rendkívül megpróbáló időszakot, és miként tudnák minél hamarabb visszacsalogatni a vendégeket.

Néhány napja írtunk arról, hogy Svédországban a mező közepén egyetlen egy asztallal nyitott meg egy étterem, és most egy újabb érdekes koncepciót mutatunk be: a Mediamatic ETEN

négyfogásos vega menüt kínál, amit a vendégek egy meglehetősen extravagáns kis szeparéban költhetnek el.

A csatorna partja mellett ugyanis apró üvegházakat állított fel az étterem, amely épp akkora, amelyben egy asztal és még néhány szék éppen elfér, de a vacsoravendégeken kívül senki más. Így a hely üzemeltetői megoldották a szociális távolságtartás problémáját, de a hangulat és a kilátás mégis biztosított.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.