GasztroHírek  » 

Az éjfekete újra menő

2018.11.08.  | Orbán Szilvia

Épp, amikor már mindenki leírta a korábban nagy divatnak számító fekete ételeket, a semmiből főnix módjára újra felbukkan egy látványos desszert, aminek elég nehéz ellenállni.

Az édesszájúak legsötétebb álmát váltja valóra egy cukrászda, amelynek a meglehetősen Instagram-kompatibilis palacsintatorta a specialitása. Az amerikai és ázsiai üzletekkel rendelkező Lady M legújabb menősége egy éjfekete változat, amelyet kimondottan erre az őszre álmodott meg a kaliforniai cukrászcsapat, írja a Foodbeast.

A kifejezetten látványos torta 20 réteg hajszálvékony, szénnel színezett palacsintából, és kávés-szenes krémből áll, amelyet szintén szénnel sötétített ganache és kakaóforgács díszít.

Az eredmény kétségtelenül fotogén:

Videó: www.foodbeast.com

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.