GasztroHírek  » 

Bezár a Laci!Konyha, kár érte

Bezár a Laci!Konyha, kár érte

2017.09.12.  | MKO

Bezár a főváros egyik legszimpatikusabb konyhája: a Laci!Konyha már csak pár napig várja a vendégeket.

Augusztus 17-én a Márga jelentette be a budapesti bezárást, most egy másik kedvenc követi őket. A Laci!Konyha a facebook oldalán szűkszavú posztban tájékoztatta követőit:

„Kedves Vendégeink!
Technikai okok miatt az étterem csak 12 és 15 óra között fogadja vendégeit! Utolsó nyitvatartási nap szeptember 22. péntek! Megértésüket köszönjük!”

A 2015-ben a Michelin étteremkalauztól Bib Gourmand minősítést kapott vendéglátóhelyet remek ízléssel terelgette Mogyorósi Gábor séf. A 13. kerületi, Hegedűs Gyula 56. szám alatt működő étterem izgalmas színfoltja volt a városnak – még van tíz napjuk, hogy kipróbálják, ha eddig nem jártak náluk!

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.