GasztroHírek  » 

Borok és ritmusok Óbudán

Borok és ritmusok Óbudán

2018.09.13.

A hagyományok szerint érkezik idén ősszel is a VI. Óbudai Bornapok szeptember 21-23. között. A háromnapos bormustrán az érdeklődők válogatott hazai borokkal találkozhatnak és szakértő sommelier segítségével mélyíthetik el boros ismereteiket, miközben a zenei programok hamisítatlan fesztiválhangulatát élvezik az óbudai Fő téren.

15 magyar borvidék zamatával, illatával és bukéjával készül a 29 résztvevő hazai pincészet „Budapest legkulturáltabb boros rendezvényén”, ahogyan maguk a borászok nevezik már évek óta az eseményt. A hagyományokhoz idén is hűek maradnak a szervezők, és a visszatérő nagy pincészetek mellett bemutatkozási lehetőséghez jutnak még kevésbé ismert, de figyelmet érdemlő borászatok is.

A kísérő rendezvények között Borkörképeken lehet majd ismerkedni a válogatott hazai palackokkal:

a „remekműveket” Káli Ildikó borszakértő, a Magyar Sommelier Szövetség Tiszteletbeli Elnöke kalauzolásával kóstolhatják végig a résztvevők.

A borokat kísérő koncertek sorában színpadra lép majd a jazz és a swing világának több hazai képviselője, míg a borokat kísérő gasztrofalatok közt akár az Óbuda Burgert is megkóstolhatják a látogatók.

Részletek:

www.gasztrobuda.hu

www.facebook.com/obudaibornapok

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.