GasztroHírek  » 

Masters vb: záróünnepség vasárnap a Margitszigeten

Masters vb: záróünnepség vasárnap a Margitszigeten

2017.08.17.

Augusztus 20-án 19 órától kerül sor a masters világbajnokság záróünnepségére a Margitszigeti szurkolói zóna színpadán.

Hamarosan véget ér a 17. FINA Masters Világbajnokság, amelyre csaknem 10 000 amatőr és élsporttól visszavonult sportoló látogatott el hazánkba, hogy megmérettesse magát a budapesti és balatonfüredi versenyhelyszíneken.

A margitszigeti záróeseményen a kivetítőkön felidézik a masters világbajnokság legjobb pillanatait, majd parádés hangulatú koncertekkel intenek búcsút a sporteseménynek.

A szurkolói zóna színpadán nyolc órától a Talamba ütős együttes ad élő koncertet, majd azt estét a sokszínű zenei repertoárral rendelkező, Garamy Funky Staff koncertje zárja. Az este műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.

A koncerteket lézershow követi, a programok 21 órakor véget érnek, hiszen akkor veszi kezdetét az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk alkalmából megtartott tradicionális tűzijáték. A tűzijátékot a szurkolói zóna óriáskivetítőjén keresztül is közvetítik.

A záróesemény a nézők számára ingyenesen látogatható.

További információ az esemény közösségi oldalán.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.