GasztroHírek  » 

Budapesten nyitott sörözőt a legendás Brewdog

Budapesten nyitott sörözőt a legendás Brewdog

2018.11.16.  | MKO

Ma még közelebb kerül Budapest a világ sörös elitjéhez: az európai kézműves sört a saját képére formáló legendás skót BrewDog saját bárt nyit a főváros bulinegyedében.

Az Anker közben az Anker klub helyén ma este hattól már a BrewDog Budapest üzemel: meghagyják ugyan a klasszikus budapesti belvárosi stílust, de

mindezt kiegészíti a skót főzde bárjaira jellemző ipari, fém és fa kettősével meghatározható hangulat.

A városban egyedülálló módon 25 csillogó sörcsap üzemel: a BrewDog alapszortimenten és a limitált, kis szériás különlegességeiken túl hazai kisüzemi- és változatos külföldi vendégsöröket is megkóstolhatjuk majd.

 

A tegnap, november 15-én este tartott zártkörű bemutatón megismerhettük a közel 300 főt befogadni képes bár konyháját is: a sörfőzde dedikált pubjaira jellemző hamburgereken túl business lunch menü is lesz magyaros ételekkel vegyítve. Ezek talán a külföldi vendégeknek is jól esnek majd – az itallap árazása alapján elsősorban úgyis rájuk számítanak majd a 10.30-tól hajnalig nyitva tartó sörözőben.

 

A ma esti hivatalos megnyitó első 100 vendége egy tombolasorsoláson vehet rész, amelynek

fődíja ingyen sör egy éven keresztül.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.