GasztroHírek  » 

Chilis málna - pikánsan édes összefogás

Chilis málna - pikánsan édes összefogás

2019.09.13.  | MKO

Izgalmas új terméket jelentetett meg az őszi időszakra a Mayer Szörp, a szintén minőségi portfólióval rendelkező GaBko Chilivel együtt megalkotta a Chilis Málnát, amely a Nagymarosi Csípős Fesztiválon debütált.

A termék nem csupán a fesztivál egyik különlegességévé vált, hanem jelenleg is elérhető a cég választékában. A közel egyszerre induló GaBko Chili és Mayer Szörp együttműködése a korábbi jó munkakapcsolatban és a nagyjából azonos háttérben gyökerezik: a családi vállalkozásokból kinövő, mára már a legjobb éttermekben, delikáteszekben fellelhető portékával rendelkező tulajdonosok

hamar meglátták a fantáziát egy közös alkotásban.

A meglepő sikere akár egy egész, különálló kollekció tervét is magában hordozhatja.

A világ legerősebb chili paprikából készített szósszal finoman tüzesített málnaszörp hamar megkedveltette magát a fogyasztókkal, a kellemesen melengető szörp a hűvösebb hónapokban, forró ital formájában is biztosan nagy sikereket fog aratni.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.