GasztroHírek  » 

Csodás eredmény: 97 pontos lett a mádi bor

Csodás eredmény: 97 pontos lett a mádi bor

2018.05.24.  | MKO, Kép: Szent Tamás Pincészet facebook

Friss és csodálatos hír: 97 pontos lett a Mád Késői Szüret 2016 a Decanter World Wine Awards versenyén!

A remek hírt a Facebookon kiáltotta világgá a Szent Tamás Pincészet.


Az Ifjabb Szepsy István által, integrációs szőlőből készített Mád Késői szüret

a Decanter világversenyen 97 pontot ért el és Magyarország legjobb édes borának választották!

Hogy a siker még édesebb legyen: az egy időben zajló International Wine and Spirit Competition versenyen is aranyérmet nyert a tokaji különlegesség.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.