Decemberi számunk tartalmából

Decemberi számunk tartalmából

Karácsony: Hol vásárolhatunk jó halat és hol kapható minőségi hús az ünnepekre? Ünnepi menü az év felfedezettjétől: St. Andrea Wine & Gourmet Bar. Vendégségben Gullner Gyulánál. ARAZ Étterem szilveszteri menüje. Saly Noémi különleges birsalma lekvárja.

Címlapon:

- Karácsonyi gyümölcskenyér mézeskalácsparféval (Séf: Barna Ádám, St. Andrea Wine & Gourmet Bar)

 Gasztroarcok

- Karácsonyi gasztroangyal. Borbás Marcsi szakácskönyvéről

Terítéken a kaviár

- Néha kaviár is kell. Kaviáros receptek 

 

Karácsony

- Száraz Miklós György: A torkosságról

- Fogas kérdés: Hol vásárolhatunk jó halat?

- Pulykakakast kéne venni. De hol kapható minőségi hús az ünnepekre?

- A szörptől a sörpig. Borlekvárok, gyógynövényszörpök Hejcéről

- Az év meglepetése. Ünnepi menü St. Andrea Wine & Gourmet Bar

- Karácsonyi desszertek. Gellért Söröző & Brasserie

A konyha ördöge – séfportrék

- A nagymama rézedényei a tűzhely fölött Vendégségben Gullner Gyula szakácsfejedelemnél

- Az alma meg a fája. Gullner Gergő receptjei

Gasztrotörténelem

- A cukrász, aki sütemény lett. A Gerbeaud-sztori

- A Gerbeaud cukrászda zserbója

- Korponai Péter (DesszertNeked) zserbója

Cukrásziskola

- Egy hagyományos cukrász. Andrész Zoltán, biatorbágyi Andrész cukrászda

Szilveszter

- Temesi Ferenc: Szilveszter és kiskarácsony 

- Szilveszteri menü. ARAZ Restaurant

- Buborékforradalom. Pezsgők és gyöngyözők 

Spájz - Saly Noémi rovata

- Barátom, a birsalma

 


Ossza meg ismerőseivel:
Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.