GasztroHírek  » 

Dom Perignon: távozik Geoffroy

Dom Perignon: távozik Geoffroy

2018.06.25.  | Orbán Szilvia

Megerősítették: 2019-ben távozik a Dom Perignon legendás pincemestere, Richard Geoffroy.

Geoffroy neve 28 évig jelentett egyet a presztízsmárkával, a napokban megerősített hír szerint viszont jövő évtől átadja a stafétát utódjának, Vincent Chaperonnak, írta a TheDrinksBusiness.Richard Geoffroy 1990-ben kezdte a munkát, és az eltelt évek során rengeteget tett a márkáért. A pezsgőház közleménye szerint a pincemester folyamatosan gazdagította és finomította a Dom Perignon-élményt, mindeközben olyan kulináris óriásokkal dolgozott együtt mint Ferran Adria és Alain Ducasse, illetve olyan kivételes, kreativitásukról híres művészekkel, mint David Lynch, Jeff Koons, vagy legutóbb Lenny Kravitz.Geoffroy és a nyomdokába lépő Chaperon 2005 óta dolgozik együtt, ezt megelőzően Chaperon a Moët & Chandonnál tevékenykedett, ahol 1999-ben kezdett.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.