GasztroHírek  » 

Ed Sheeran bárt nyit Londonban

Ed Sheeran bárt nyit Londonban

2019.03.18.  | Orbán Szilvia

A többszörös platinalemezes zenész sosem rejtette véka alá, hogy mennyire szereti a szórakozóhelyeket.

Ed Sheeran egy olyan érában lett a világ egyik legsikeresebb előadóművésze, amikor már mindenki azt hitte, hogy a gitárpengető, énekes-dalszerzők kora végleg leáldozott. A zenész, úgy tűnik, most újabb kemény fába vágja a fejszéjét: jól menő zenés bárt és éttermet tervez nyitni Londonban.

Hírek röppentek fel ugyanis arról, hogy Sheeran és menedzsere, Stuart Camp az elmúlt időszakban helyszínt keresett a projekthez, s miután megtalálták, máris az étterem mielőbbi megnyitását tervezik. A The Sun nevű bulvárlap értesülései szerint Sheeran és Camp kiszemeltje a West Londonban található Galicia lett, amelyet a duó már meg is vásárolt. Bennfentesek szerint sokat nyomott a latban az is, hogy a hely az énekes otthonának közelében áll.

Az eredetileg spanyol étteremként üzemelő vendéglátóhelyen most nagyszabású felújítási munkálatok folynak, amelynek egyik sarkalatos pontja, hogy az épületet úgy szereljék fel, hogy az képes legyen élő zenés produkciók befogadására is.

„A munkások keményen dolgoznak, s április végére el is készül minden” – állítja egy informátor. „A név viszont még mindig kérdéses, mert a helyiek szerették a Galiciát, de Sheeran örülne egy olyan elnevezésnek, amely hozzá kapcsolódik. Például –

egyik népszerű dala után – szívesen hívná a bárt Castle on the Hillnek”

– idézi a FoodAndWine.

A The Drinks Business rámutatott,
hogy a pletykát maga a zenész még nem erősítette meg, de az is lehet, hogy mindez a terv részét képezi. „A terv egy visszafogott megnyitó” – fogalmazott a hírforrás. „Ed az éttermet a helyieknek nyitja; nem akarja, hogy szelfivadászokkal és rajongókkal legyen tele.”

Pletykák ide vagy oda, egy saját bár mindenesetre kiválóan passzolna az énekes személyiségéhez: úgy tudni, korábban Umbriában csak azért vásárolt meg egy villát, mert ahhoz ígéretes szőlőhegy is tartozott, londoni otthona alá pedig privát kocsmát építtetett, ahol sörkülönlegességek várják, hogy vendégeivel elfogyassza őket.

„Gyakran kérdezem magamtól: gond, hogy szinte minden egyes nap a pohár után nyúlok?

De aztán körülnézek, és azt látom, hogy a barátaim ugyanezt csinálják, sőt, rosszabbak nálam. Az amerikaiaktól sokat hallom, hogy ez egy probléma, és hogy rehabra kellene mennem, de én nem úgy ébredek, hogy rögtön le kell gurítanom valamit. Teljesen jól elvagyok alkohol nélkül, de így 25 évesen szeretek eljárni és szórakozni – ez normális, nem?” – fogalmazott Sheeran még egy 2017-es Rolling Stone-interjúban.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.