GasztroHírek  » 

Egy salátaöntet, amely csaknem 9 milliót ér

Egy salátaöntet, amely csaknem 9 milliót ér

2018.04.30.  | Orbán Szilvia

Pontosabban az üvege: a Hidden Valley a királyi esküvő tiszteletére drágakövekkel borított, 35 ezer dollárt érő öntetes palackot ad egy szerencsés Twitter-követőnek.

A Ranch Dressing az átlagemberek salátaöntete az Egyesült Államokban, azonban az idei Nemzeti Ranch Napra igazi különlegességgel állt elő a gyártó, Hidden Valley:

különleges, csaknem 9 millió forintot érő üveget ajánlott fel egy nyereményjátékon.

A játék március 10-én indult és egészen május 19-ig tart; az amerikai lakhellyel rendelkező játékosnak csupán annyi a teendője, hogy követi a cég Twitter-oldalát, és a nyereményjátékról szóló posztot megosztja. A sorsolásra május 20. után kerül sor.

Az üveggel Harry herceg és az amerikai színésznő, Meghan Markle májusi esküvője előtt is tisztelegnek, áll a Hidden Valley által kiadott sajtóközleményben.

A Ranch salátaöntet népszerűségének oka, hogy íze szinte mindennel remekül párosítható, szépen kiegészíti a legkülönfélébb ételeket – ahogyan a híres amerikai honfitársunk is nagyszerűen összeillik a brit királyi fenséggel. Ez az egyedülálló, gyémántokkal, zafírral és 18 karátos fehérarannyal bevont üveg méltó lenne akár a királyi asztalra is”

– fogalmaznak.

A cég utal egyúttal arra is utalt, hogy az USA elsőszámú dresszingjének egy – titokzatos, egyben a világ élvonalába tartozó ékszerésze által tervezett – palackja tengerentúli utazásra készül, tehát a díszes üvegből valószínűleg jár majd egy példány az ifjú hercegi párnak is.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.