GasztroHírek  » 

Elkapkodták a sült csirke illatú tűzifát

Elkapkodták a sült csirke illatú tűzifát

2019.01.02.  | Orbán Szilvia

A téli napokon igazi, ropogó-pattogó tűz körül melegedni talán az egyik legkellemesebb elfoglaltság. Ha mindehhez még számunkra kedves illatok is társulnak, az maga a varázslat.

Ez alkalommal viszont senki ne gondoljon kellemes fenyő-, citrus- vagy esetleg mézeskalács illatra: a KFC ugyanis bejelentette, hogy a készlet erejéig különleges, sült csirke aromával átitatott tűzifacsomagokat kínál az érdeklődőknek.

A limitált kiadású fakötegeket a márka, pontosabban Sanders ezredes titkos fűszerkeverékével itatták át, amelyek a tűzre vetve a ropogós csirkesült illatával töltik meg az otthonokat. Az Enviro-log által gyártott tüzelőanyag – amely egyébként 2,5-3 órán át ég a kandallók, kályhák tűzterében – minden összetevőjében újrahasznosítható, írja a FoodBeast, amely úgy tudja, hogy a hasábokat egy speciális weboldalon, 18,99 dolláros (nagyjából 5400 forintos) áron árulták, azonban a várható nagy érdeklődésre tekintettel a személyenkénti megvásárolható mennyiséget limitálták.

A Geek szerint a különös fűtőanyagot így is órák alatt elkapkodták, bár a Twitteren egyesek meglehetősen cinikusan fogadták az ötletet, többek között rámutatva, hogy a kempingezők azért ne ezek mellett akarjanak melegedni a medvékben gazdag amerikai vadonban.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.