Előfizetés

Kedves Olvasónk!

Köszöntjük a Magyar Konyha Magazin előfizetői oldalán! Bízunk benne, hogy sikerül kiválasztani azt az ajánlatot, amely az Ön számára a legkényelmesebb feltételeket tartalmazza, weboldalunkon folyamatosan tájékozódhat kiadónk legfrissebb akcióiról. Előfizetői áraink jelentős kedvezményeket kínálnak lapunk árából. Megrendelésénél az Önnek legkényelmesebb fizetési módot választhatja: postai csekket vagy banki átutalást.

Kiadói ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésére, amennyiben bármilyen további kérdése lenne. Munkaidőn túl e-mailen várjuk észrevételeit, amelyekkel kapcsolatban kollegáink egy munkanapon belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Előfizetői ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 30 895 6159
E-mail: elofizetes@magyarkonyhakiado.hu
Ügyfélfogadás: H-CS: 9.00-17.00, P: 9.00-14.00
Szerkesztőség és kiadó: 1027 Budapest, Horvát utca 14-24. CBC Irodaház, 5. emelet

A kiadóban csak készpénzes fizetés lehetséges! Bankszámla szám: OTP Bank 11794008-20537159

Leveskönyv rendeléséhez, kérjük, látogason el erre az oldalra, ahol minden fontos információt megtalál.

Január-februári összevont számunk január 29-én jelenik meg.

Ajándékozzon Magyar Konyha Magazin előfizetést!


Ajándékozzon Magyar Konyha magazin előfizetést és megrendelése mellé exkluzív ajándék kísérőkártyát küldünk Önnek, melyet, mint az előfizetés jelképét nyújthat át a megajándékozottnak.

Kérjük, megrendelésénél jelezze ajándékkártya-igényét (online megrendelés esetén jelölje be a felkínált opciót). Az ajándékkártyát az ajándékozott nevével kitöltve a befizető címére küldjük ki. A kártyát a megrendelést követő 2 munkanapon belül postázzuk önnek.

Online előfizetés

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.