Előfizetés

Kedves Olvasónk!

Köszöntjük a Magyar Konyha Magazin előfizetői oldalán! Bízunk benne, hogy sikerül kiválasztani azt az ajánlatot, amely az Ön számára a legkényelmesebb feltételeket tartalmazza, weboldalunkon folyamatosan tájékozódhat kiadónk legfrissebb akcióiról. Előfizetői áraink jelentős kedvezményeket kínálnak lapunk árából. Megrendelésénél az Önnek legkényelmesebb fizetési módot választhatja: postai csekket vagy banki átutalást.

Kiadói ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésére, amennyiben bármilyen további kérdése lenne. Munkaidőn túl e-mailen várjuk észrevételeit, amelyekkel kapcsolatban kollegáink egy munkanapon belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Előfizetői ügyfélszolgálat:
Tel.: +36 30 895 6159
E-mail: elofizetes@magyarkonyhakiado.hu
Ügyfélfogadás: H-CS: 10:00-16:00, P: 10:00-14:00

Bankszámla szám: OTP Bank 11794008-20537159

Gasztronómia és kultúra


Fizessen elő a Magyar Konyhára és megajándékozzuk egy belépővel a Szépművészeti Múzeum Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora kiállítására.

Előfizetőink továbbá 24% kedvezménnyel olvashatják lapunkat az újságárusnál vásárolt példányokhoz képest.

További részletek »

Fizessen elő a Magyar Konyha Magazinra!


2019-re vonatkozó előfizetési díjaink:

Éves előfizetés: 7500 Ft
Féléves előfizetés: 4300 Ft

Ha most egy évre előfizet, 24% kedvezménnyel olvashatja lapunkat az újságárusnál vásárolt példányokhoz képest.

Áraink belföldi kézbesítési cím esetén érvényesek.
Külföldi kézbesítés esetén a részletekért, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.


Külföldre történő előfizetésnél javasoljuk a kiadvány digitális változatának megvásárlását.
Digitális előfizetés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk, valamint a lapot már a megjelenés pillanatában olvashatja: https://digitalstand.hu/magyar_konyha

Online előfizetés

Ajándékozzon Magyar Konyha Magazin előfizetést!


Ajándékozzon Magyar Konyha magazin előfizetést és megrendelése mellé exkluzív ajándék kísérőkártyát küldünk Önnek, melyet, mint az előfizetés jelképét nyújthat át a megajándékozottnak.

Kérjük, megrendelésénél jelezze ajándékkártya-igényét (online megrendelés esetén jelölje be a felkínált opciót). Az ajándékkártyát az ajándékozott nevével kitöltve a befizető címére küldjük ki. A kártyát a megrendelést követő 2 munkanapon belül postázzuk önnek.

Online előfizetés

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.