GasztroHírek  » 

Első borturisztikai kiállítás Budapesten

Első borturisztikai kiállítás Budapesten

2019.01.16.  | MKO

Jó ételek? Különleges helyszín? Érdekes program? Kiváló borok? Jöjjön el Magyarország első borturisztikai kiállítására! A tematikus kiállítás középpontjában a borturisztikai szolgáltatások bemutatása, megismertetése áll.

Február 23-án BorÉRT címmel a Koccintas.hu és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum szervezésében, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmai partnerségével valósul meg Magyarország első borturisztikai tematikus napja, ahol pincészetek, szállásadók, gasztronómiai szolgáltatók, önkormányzatok mutathatják be kulturális, gasztronómiai és turisztikai kínálatukat, attrakcióikat.

A BorÉRT helyszíne a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, amely már számos, a borhoz kapcsolódó eseménynek adott nagy sikerrel otthont. A program része egy konferencia is, ahol szakértő előadók segítenek a borturizmus szerteágazó területén eligazodni. A résztvevők a sikeres borturizmus megvalósításának gyakorlati kérdéseiről, innovatív megoldásokról cserélik ki tapasztalataikat, de szó lesz a felelős borfogyasztásról is.

A rendezvény kiállítás kiemelt meghívottja a Pannon Borrégió, de a kiállításra külhoni magyar borászatokat is várnak a szervezők. A kiállító pincészeteknél lehetőség van a borok megismerésére és megvásárlására is. A turisztikai kínálatból szintén kedvükre válogathatnak a látogatók.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Budapest, Vajdahunyadvár

Időpont: 2019.02.23., 10–18 óra
Belépődíj:
2000 Ft elővételben a helyszínen vagy online a Jegymester.hu oldalon,
3000 Ft a helyszínen a rendezvény napján

További információ: koccintas.hu

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.