GasztroHírek  »  pr cikk

Ez a Gundel: elegáns bankettek, innovatív partik

Ez a Gundel: elegáns bankettek, innovatív partik

2019.10.16.  | PR

Az ünnepi pillanatok akkor vésődnek be örökre legfontosabb emlékeink közé, ha azok kiemelkednek az átlagos hétköznapokból. Ennek pedig az a legegyszerűbb módja, ha meseszerű körülményeket teremtünk. Például: fogunk egy rendezvényt, és az egészet a Gundel falai közé helyezzük. Az atmoszféra, a levegőben lebegő-rezgő történelem, a felsőfokú kiszolgálás és a fogások minősége: mindez abban segít, hogy a legexkluzívabb, maradandó élményt biztosítsunk minden meghívottnak.

Az elmúlt 125 év során a Gundel az elegancia, a minőség és az egyedi konyha szimbólumává vált. A tradicionális és egyedülálló Gundel-élmény minden rendezvényünk sajátja; ezeket

a hagyomány és az innováció ideális egyensúlya jellemzik.

A megrendelő kéréseinek, elvárásainak és inspirációjának megfelelőpen dekoráljuk a belső és külső tereket, összeállítjuk az ihletett étlapot, és egyedi légkört teremtünk. Sok évtizedes rendezvényszervezői tapasztalatunk garancia a nyugodt és a magas színvonalú lebonyolításra.

Több száz gálavacsora, party, vagy extravagáns esemény kiszolgálása összeszokott csapatmunkát feltételez, ezért érdemes olyan catering céget választani, akiknek ebben van nagy tapasztalata. A klasszikus értékek mellett a megújulni tudás, a tradíciók harmóniája és az egyedülálló szakmai tapasztalat teszi a 21. században is az ország egyik vezető csúcséttermévé és catering szolgáltatójává.

A Gundel ház vendégkönyve bővelkedik az elnökök, királyok, államfők, miniszterek, hírességek dicsérő bejegyzéseitől.

A Gundel catering az étterem hagyományain alapulva számos gyönyörű külső helyszínen látott vendégül és kápráztatott el delegációkat, bálozó vagy ünneplő közönséget. Jól ismerjük Budapest rendezvényekre alkalmas műemléki helyszíneit, hiszen ezeken a helyeken is rendszeresen szolgálunk ki céges rendezvényeket gálavacsora vagy állófogadás formájában.

A Gundel-palota kilenc légkondicionált bankett-termet kínál – köztük kis tárgyalótermeket, valamint hatalmas báltermünket, amely akár 220 fő befogadására is alkalmas. Amikor a Gundel-család az éttermet üzemeltette, az épület második emeletén lakott. A kisebb bankett-termek ennek az emlékére, valamint a huszadik századra emlékeztetnek. Két elegáns báltermünk és hét kisebb bankett-helyiségünk mind Önre vár.

legyen az egy fogadás több száz meghívottal, vagy akár egy kisebb, meghitt családi rendezvény, egy végtelenül pazar esküvő, egy gálavacsora vagy diszkrét üzleti reggeli.

A Gundel élményt akár a szabad ég alatt is élvezheti különleges ősfás kertünkben a Városliget szívében.

Amennyiben összetett műszaki követelmények merülnek fel, professzionális audiovizuális partnerünk minden igényt kiszolgál – beleértve a legkorszerűbb, bonyolult színpadtechnikát. Ha egyedi, meghökkentő, extravagáns vagy műemléki környezetben szeretné vendégül látni munkatársait, segítünk megtalálni a rendezvényhez legjobban illő külső helyszínt, amelyen természetesen ugyanolyan gasztronómiai minőségben szervezzük meg a cateringet.

Az év vége közeledtével pedig tegye boldoggá a megújuló Gundel étterem kínálatával az igényes gasztronómia kedvelőit! Válasszon Litauszki Zsolt executive séf kreációi közül! A kézműves Gundel beigli a régi, titkos Gundel recept alapján magyar összetevőkből készül és nem tartalmaz tartósítószert, valamint semmilyen adalékanyagot. A márványos tészta kívül roppanós, belül pedig puha, és bővelkedik töltelékben.

Amennyiben csak egy falat finomsággal szeretnék bemutatni a legendás Gundel éttermet vendégeiknek, nem is lehetne tökéletesebb ajándék a Gundel legújabb, ikonikus termékénél,

a klasszikus Gundel palacsinta ízét magába foglaló Gundel csokoládénál.

A kézműves bonbon, libamájpástétomot szintén jó ajándék lehet partnereinek. Egyedi céges (akár logózott csomagolású) ajándékok, vagy csomagok összeállításáért keresse kollégáinkat.A karácsony közeledtével sokan gondolkoznak a tökéletes ajándékon. Ajándékozzon néhány nyugodt órát: szerezzen örömet karácsonyra Gundel ajándékutalvánnyal, hogy mások is átélhessék a Gundel-élményt – legyen szó egy dolgos munkanapot lezáró vacsoráról, a megújult gasztronómiai koncepciónkról, a Pezsgő Vasárnapról vagy akár a Szilveszterről. A Gundel élményért keresse kollégáinkat a bankett@gundel.hu email címen, vagy +3618898115 telefonszámon.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.