GasztroHírek  » 

Ezek az ország legszebb éttermei

Ezek az ország legszebb éttermei

2017.10.10.

Tegnap, október 9-én kihirdették, melyik lett Magyarország legdizájnosabb étterme és melyek lettek az ország legszebb szállodái.

A vidék tarolt! Ez dióhéjban az idén negyedszer meghirdetett Gastro Design Award eredménye. A versenyt a Turizmus Trend /Vendég & Hotel szaklap rendezte. Két főkategóriában nevezhettek tradicionális és modern stílusú kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák és szállodák vendéglátóegységei.

A beadott pályaműveket – a díj történetében először – ismert nemzetközi szakemberekből és a hazai szakmédia képviselőiből álló zsűri értékelte, ahol a zsűri elnöke Varró Zoltán, nemzetközileg ismert dizájner, belsőépítész volt. A zsűri tagjai közt Mexikó, Dubai, az Amerikai Egyesült Államok és Franciaország vezető hoteljeinek igazgatói és menedzserei is szerepeltek.

A Gastro Design Award 2017 nyertesei:

GASTRO KATEGÓRIA - BELSŐÉPÍTÉSZET

ZÁRT VENDÉGTÉR DÍJ   

Vendéglátóegységek 40 fő alatt   
aranyérem: Homoki Lodge / Homoki Lodge - Nature Quest Resort – Mórahalom
Vendéglátóegységek 40 fő felett
aranyérem: Deák St. Kitchen / Adria Palace – Budapest
bronzérem: B!stro Fine / Bistro Fine, este’r partners – Budapest, és Zwack Unicum Füves Bár / Zwack Unicum, este’r partners – Budapest

NYITOTT VENDÉGTÉR DÍJ

aranyérem: Babérliget Kúria rendezvénypavilon / Babérliget Kúria – Polány
leghangulatosabb kerthelyiség: Fricska Bisztró (Veszprém) / Fricska Bisztró, Somlai Tibor, belsőépítész; Katona Manufaktúra, kivitelezés – Veszprém

BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET DÍJ

GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar / WhiskyNet – Budapest

EGYÉB VENDÉGTÉR BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET DÍJ

ezüstérem: Füge bolt és kávézó / UGAR - Barcza Gergely, Csiszár Dalma, Lumoconcept (világítástervezés, lámpák) – Budapest
bronzérem: Kristinus Borbár / Kristinus Borbirtok, Kiss Zsombor, Nero Solutions – Kéthely
GASTRO KATEGÓRIA - DESIGN

LOGÓ ÉS GRAFIKUS ARCULAT DÍJ   

aranyérem: Anjuna Ice Pops / DekoRatio Branding & Design Studio, Mészáros Szani, Beke Ágnes – Budapest
ezüstérem: STAND25 / PLUSDESIGNSTUDIO - Fejes Gergő, belsőépítészeti tervezés, Kalászi Benjamin - grafikai arculat, képregény, képregény illusztráció, Püspöki Apor - designer, Csahók Ibolya, Fejes Gergő - grafikai arculat, logó – Budapest
bronzérem: Calavera Mexikói Étterem és Bár / Központ Bisztró, Cafe Design – Budapest,  Sushiroll / DekoRatio Branding & Design Studio, Nagy Zsófia Sebestyén Tamás – Budapest, Urban Betyár Étterem és Élményközpont / DekoRatio Branding & Design Studio, Mészáros Szani, Beke Ágnes, Sebestyén Tamás – Budapest

SZÁLLODA KATEGÓRIA - BELSŐÉPÍTÉSZET

TELJES HÁZ DÍJ   

aranyérem: Butik Design Rooms – Abátszalók
ezüstérem: Babérliget Kúria – Polány, The Loft Budapest / First Central Loft, Este'r Partners – Budapest
bronzérem: BAMBARA Hotel – Felsőtárkány, Avalon Resort & SPA / Avalon Park – Miskolc

LOBBY DÍJ   

W&M  Hotel / G&M Design Studio (tervpályázat)
Alsóörs Marina Hotel Lobby / TAAT építész műterem, Nóbik Orsolya és Szilvási Attila – Alóörs
SZÁLLODAIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – SZOBA    
aranyérem: Homoki Lodge Nature Quest Resort – Ruzsa tanya, Mórahalom
SZÁLLODAIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – SPA & WELLNESS DÍJ   
aranyérem: Avalon Resort & SPA, ahol a luxus természetes! Avalon Park

KÜLÖNDÍJAK

Legszebb fürdőszoba különdíj: Butik Design Rooms
Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az Év megújult hotele díj: balatonfenyvesi Hubertus Hof Szálloda Balatonfenyves
Solinfo különdíj: Bambara Hotel**** Prémium
Az Év Legdizájnosabb Étterme díj: Deák St. Kitchen
JAB különdíj: Bistro Fine (a Hotel Moments gourmet étterme)

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább