GasztroHírek  » 

Farsangi gasztrovíkend a Belvárosi Piacon

Farsangi gasztrovíkend a Belvárosi Piacon

2018.02.07.  | MTI

Vendégkonyhák és -séfek ételei is megízlelhetők lesznek a Hold utcai Belvárosi Piac Töltött Hold Gasztrovíkendjén, melynek során farsang utolsó hétvégéjén, péntektől vasárnapig a piac saját éttermei és termelői is hosszított nyitva tartással készülnek.

A három éve elindult rendezvénysorozat ezúttal a világkonyhákra helyezi a hangsúly, így a vendégeket japán, tajvani, közel-keleti, mexikói, amerikai, balkáni, olasz ízek várják a Hold utcában.

A vendégkonyhák sorában feltűnik a Baotiful&Impostor, a Babka Budapest, a Digó nápolyi pizzái, a Céltorony BBQ, a pécsi Balkán Bisztró, a Mexkitchen és a Japanika is.

A Belvárosi Piac éttermei szintén különleges fogásokkal készülnek az eseményre: többek közt Széll Tamás és a Stand25, Lakatos Márk és a Lakatos Műhely, Szabó Győző és a Steamboo, az újonnan nyitott Société.Gastro, Bíró Lajosék, a Haxen Market és még számos üzlet, termelő kínálatából lehet válogatni három napon át.

A Belvárosi Piac pénteken és szombaton hosszított nyitva tartással, este tíz óráig üzemel, és vasárnap délelőtt tizenegytől késő délutánig zajlik a brunch.

Az ételek mellé pezsgőbár, borbár, pálinkabár, söröző is nyílik, de lesznek a termelői házi szörpök és gyümölcslevek. Zenei programokkal is készülnek a szervezők, a rezidens DJ Ernő Piaf, péntek este Henderson Dávid és Tóth Dávid duója játszik, szombat este pedig Kullai Timi zongorázik.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.