GasztroHírek  » 

Felhívás: üzemeltessen éttermet!

Felhívás: üzemeltessen éttermet!

2018.06.11.

A Petőfi Irodalmi Múzeum (a továbbiakban: Kiíró), mint kiíró vagyonkezelésében lévő, a 1053 Budapest, Károlyi u. 16. szám alatti – műemlék jellegű – ingatlanban (a továbbiakban: Károlyi Palota) működő étterem üzemeltetését pályáztatja.

A Kiíró az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény, valamint az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló 254/2007. (X. 4.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezései alapján nyílt pályázatot hirdet a Magyar Állam tulajdonában és a Kiíró vagyonkezelésében lévő Károlyi Palotában található étterem üzemeltetésére határozatlan idejű bérleti szerződés keretében. A rendelkezésre bocsátandó helyiségek az épület alaprajzában kiemelt helyiségek. A pályázati felhívást, az alaprajzot, az ajánlati nyilatkozatot és az átadásra kerülő berendezési tárgyakat az 1-2-3-4. melléklet tartalmazza.

További információ: https://pim.hu/hu/hirek/palyazati-felhivas-3

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.