Előfizetés

Előfizetési akció

Fizessen elő a Magyar Konyhára, lepje meg szeretteit egy igényes gasztrokultúrális magazinnal és megajándékozzuk egy 3000 Ft értékű BUTLERS-ajándékkártyával!

Az akcióban a promóciós időszak alatt újonnan csatlakozó éves nyomtatottlap-előfizetők vehetnek részt, vagy olyan régi előfizetőink, akik ajándékba vásárolnak előfizetést. 3000 Ft értékű BUTLERS-ajándékkártyát az első 50 előfizető kap. Újonnan csatlakozónak számít, aki a promóciós időszakot megelőző 3 hónapban nem rendelkezett nyomtatott Magyar Konyha-előfizetéssel. Az akció az október 10-től  bankszámlánkra beérkezett éves előfizetési díjra érvényes.

A BUTLERS ajándékkártya a magyarországi üzletekben használható fel. Az ajándékkártyát a megrendelést követő 10 napon belül tértivevényes levélben postázzuk.

Bankszámlaszám: OTP Bank 11794008-20537159. Utalásnál kérjük, tüntesse fel a közlemény rovatban a kézbesítési nevet, címet és telefonszámot.

Online előfizetés

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.