GasztroHírek  » 

Gábelfrühstück, vagyis irodalmi villásreggeli a balatonfüredi Borcsa Étteremben

Gábelfrühstück, vagyis irodalmi villásreggeli a balatonfüredi Borcsa Étteremben

2017.11.14.

Ha egy igazán különleges irodalmi és gasztronómiai élményre vágyik, akkor látogasson el november 19-én, vasárnap 11:00 órakor a Borcsa Étterembe.

A gábli fővédnöke Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője, a menüsor tervezője és megalkotója Varjú Viktor, a Bock Bisztró séfje. Közreműködnek: Baranyi Péter és Tóth Loon színművészek a Kossuth rádió Szellem a fazékból című gasztroműsorának állandó szereplői. Az étvágygerjesztő dallamokat Pingiczer Szilárd zongorista szervírozza

GÁBLI MENÜ: 

  • Szajmóka kocsis salátával és lágy tojással
  • Tárkonyos vadgomba leves „Csángó stílusban”
  • Sörben párolt marha lábszár Bécsi pereccel
  • Szalalkális málnás házi krémes

Jegyár: 8000 Ft/Fő

Az ár tartalmazza a programon való részvételt és a 4 fogásos menüt üdvözlőitallal.

Jegyek 2017. november 2-től 17-ig kaphatók a www.tixa.hu weboldalon.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább