Gasztrokalendárium

Murci Fesztivál

2019. 10. 19. Balatonlelle

A Kishegyen ezúttal a hal és a vad, no meg a murci lesz a főszerepben. Az ott működő éttermek borászatokkal, az ott működő borászatok éttermekkel karöltve várják vendégeiket egész nap. Ezen kívül vezetett gyalog- és kerékpártúrákkal, kézműves vásárral, zenével, tánccal és sok meglepetéssel készülnek.

Töpörtyű Fesztivál

2019. 10. 19. Balatonfenyves

A Balatonfenyves-Imremajorban, vagyis a Majorkán rendezik meg az VI. Nagybereki Töpörtyű Fesztivál és Töpörtyűsütő Versenyt.

Csabai Kolbászfesztivál

2019. 10. 24. - 2019. 10. 27. Békéscsaba

A négynapos rendezvény lehetőséget ad rá, hogy a vendégek belekóstoljanak abba, milyen is a vidéki élet, hogyan élnek errefelé az emberek, mit esznek, hogyan mulatnak, milyen zenészeik vannak.

Gasztrohegy

2019. 10. 25. - 2019. 10. 27. Badacsony

Októbertől újra Gasztrohegy! Kiváló borok és ínyenc falatok várják a látogatókat kilenc vendéglátóhelyen. A tematikus gasztrohétvégén a Badacsony olyan arcát mutatja, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodtak meg a vendéglátók, így érdemes a Badacsonyt...

Csipkebogyó Fesztivál

2019. 10. 26. Szarvaskő

A helyi hagyományok szerint bemutatott csipkelekvár-főzés mellett szórakoztató programokkal, csipketeával, forralt borral, kézműves-bemutatókkal, falukerülő túrákkal, játszóházzal, valamint kistermelők és népművészeti termékek vásárával várják a vendégeket.

Birsünnep

2019. 10. 26. Noszvaj

Ebben az évben is betárazhatnak a kamrákba Noszvajon a Birsünnepre látogató vendégek a kiváló minőségű termelői-házias noszvaji lekvárokból.

Pacal- és borest

2019. 10. 31. Budapest

Cserna-Szabó András egy egész könyvet írt a pacalról. Nincs ebben semmi különös. Csernától megszokhattuk, hogy hol a tollát (oké, a billentyűzetét) mártja szaftba, hol fakanállal kavarja fel a történeteket. A különös inkább az, ahogy kavarja. Ahogy a különböző stílusok hangnemeivel, regisztereivel zsonglőrködik, akár egy...

Web: www.jardinette.hu/pacalest

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.