GasztroHírek

Budapesten lesz a vadászati világkiállítás 2019. 01. 08.

A megvalósítás szakaszába lépett a 2021-es budapesti vadászati világkiállítás megrendezésének előkészítése - mondta korábban Kovács Zoltán az "Egy a természettel" Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos.

Tovább »
Új gasztronómiai sorozat indul Borbás Marcsival 2019. 01. 02.

A főzőműsorok kínálatába igyekszik új színt vinni a Borbás Marcsi szakácskönyve című új sorozat, amely január 6-án indul a Duna Televízión.

Tovább »
350 forintból kell kihozni a menüt a közétkeztetési szakácsversenyen 2018. 12. 20.

2019. január 25-ig várják a nevezéseket az OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyre, amelyet május 25-én tartanak majd a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskolában.

Tovább »
Jó hír! Lesz elegendő hal az ünnepekre 2018. 12. 18.

Elegendő hal lesz idén az ünnepekre, a közepesnek mondható haltermés ellenére, az árak tavalyhoz képest csak mintegy 5-7 százalékkal emelkednek - közölte a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) szóvivője.

Tovább »
A Pálinkakiválóságok Könyve hozzájárul az ország imázsépítéséhez 2018. 12. 13.

A nemzeti pálinkakiválóság program küldetése, hogy megismertesse a minőségi magyar pálinkákat a belföldi és külföldi közönséggel, Magyarország imázsépítéséhez és a mértékletes fogyasztás ösztönzéséhez a Pálinkakiválóságok Könyve is hozzájárul - mondta az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért...

Tovább »
Bronzérmes lett Kocsis Zoltán séf és csapata Luxemburgban 2018. 12. 10.

A kezdetek óta vezeti a szálloda konyháját Kocsis Zoltán, akinek több mint három évtizede a főzés a mindene. A komplexum konyhája az egyik meghatározó vonzereje a hotelnak, a vendégek kedvelik a házias, ínycsiklandózó ételeket. Vannak fogások, amik örök kedvencek és évek óta szerepelnek az étlapon: ilyen az újragondolt...

Tovább »
Széll Tamás és Szulló Szabina menüje kerülhet az asztalra 2018. 12. 04.

Egyre több étterem kínálja többfogásos menüjét Szentestére, melyben a legnépszerűbb fogások a töltött káposzta, a halászlé, a kacsamáj és természetesen az elmaradhatatlan bejgli. De mi lenne, ha idén Széll Tamás és Szulló Szabina karácsonyi menüjét választanánk?

Tovább »
A méhészetnek fontos szerepe van a vidékfejlesztésben 2018. 12. 03.

A magyar méhészet óriási szerepet játszik a vidékfejlesztésben, a vidék népességmegtartó erejében, valamint az ökológiai egyensúly megtartásában - mondta az agrárminiszter vasárnap Gödöllőn, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) XI. kongresszusán.

Tovább »
Etyeki Kúria Pinot Noir: a titok a részletekben rejlik 2018. 12. 01.

A pinot noir a világon az egyik legrégebb óta termesztett szőlőfajta. Burgundiában már a középkorban teret hódított, mára a világ minden hűvösebb klímájú borvidékén megtalálható, a magyarországi komolyabb telepítések és elterjedése a 90-es évek végére tehető.

Tovább »
Hungarikumok minden külföldi kiállításon, ahol megjelent az AMC 2018. 11. 30.

„Ez évben az Agrármarketing Centrum (AMC) összességében 14 nemzetközi kiállításon vett részt közösségi standjával, ahol a magyar kiállítók a szervezet jelentős anyagi támogatása mellett mutathatták be termékeiket, amelyek közül egyetlen alkalommal sem hiányoztak a hungarikumok” – közölte Ondré Péter az AMC...

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 190

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.