GasztroHírek

Több mint száz borral várja vendégeit a 12. Magyar Borok Bálja 2017. 02. 24.

A hazai báli szezon egyik legszínvonalasabb társasági eseménye a Winelovers szervezésében február 25-én a Corinthia Grand Hotel Royal szállodában megrendezésre kerülő Magyar Borok Bálja. A bál immár 12. alkalommal, több mint 100 kóstolható hazai borral, top séfek által összeállított menüvel és gazdag programkínálattal...

Tovább »
Töltött Hold Gasztrovíkend a Belváros Piacon 2017. 02. 24.

Második alkalommal kerül megrendezésre a Belvárosi Önkormányzat által üzemeltetett Belvárosi Piacon a Gasztrovíkend február 24-26. között. Az ingyenes rendezvényen jobbnál jobb vendéglők, termelők és a piaci üzletek izgalmas kínálatába kóstolhatnak bele az érdeklődők.

Tovább »
Húsgolyóba, kávéba rejtett Ázsia 2017. 02. 23.

Ázsia ízei jelennek meg chimichangában, húsgolyóban, burgerben sőt, még a kávéban is a Millenárison, a hétvégi Food Truck Rally-n. A street food-osoknak öt, előre meghatározott fűszerből hármat fel kell használniuk a versenyételekhez, a szakácsok a koriander, csillagánizs, gyömbér, fahéj és a kardamom variációit...

Tovább »
Ma kezdődik a mohácsi busójárás 2017. 02. 23.

A Maszkot ölt apraja-nagyja című farsangi készülődéssel megkezdődik ma a mohácsi busójárás, amelyen hat napon át minden eddiginél több, mintegy 1300 jelmezes űzi a telet a Duna-parti városban.

Tovább »
Újra itt a kulináris élmények hete 2017. 02. 22.

2017. február 22. - Idén tavasszal sem fognak unatkozni azok, akik szeretnek finomakat enni, megfizethető áron. Az Országos Étterem Hét ugyanis több mint 120 étterem részvételével immár XII. alkalommal várja az érdeklődőket.

Tovább »
Az élelmiszerek 20 százaléka kárba vész 2017. 02. 22.

A világ élelmiszertermelésének mintegy 20 százaléka vész kárba amiatt, hogy az emberek a szükségesnél többet fogyasztanak, és mert az élelmiszerek egy része a szemétbe kerül - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport.

Tovább »
Meghalt Burger Barna 2017. 02. 22.

Súlyos betegségben meghalt Burger Barna fotós keddre virradóra - tudatta a család az MTI-vel.

Tovább »
Úton a 2017-es nyár streetfoodja 2017. 02. 22.

Lassan beúszik a tavasz és vele a legújabb balatoni újdonságok: Bezerics Dani és a Paletta csapata megint kitalált valamit.

Tovább »
Magyar indulók a World Chocolate Masters versenyen 2017. 02. 21.

A World Chocolate Masters versenyek történetében először szurkolhatunk magyar indulóknak: Berta Gréta és Domonkos Dávid képviseli hazánkat február 26-án, Varsóban.

Tovább »
Tüü Péter lett idén Magyarország sommelier bajnoka 2017. 02. 20.

Tüü Péter, az Arany Kaviár étterem munkatársa nyerte el a Magyarország Sommelier Bajnoka 2017 címet a vasárnap Budapesten megrendezett Magyar Sommelier Bajnokságon. A második helyen Angerman László, a Tanti étterem munkatársa, míg harmadikként Sutus Attila, a Baraka étterem munkatársa végzett

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 143

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább