GasztroHírek

Rendkívül nagy az érdeklődés a Méz-jelentés iránt 2017. 12. 18.

Rendkívül nagy az érdeklődés az ágazat helyzetével foglalkozó Méz-jelentés iránt az Európai Parlamentben (EP) - mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője, a jelentés előterjesztője vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tovább »
Új védjegy garantálja a magyar hal minőségét 2017. 12. 15.

Új védjegyet vezet be a Földművelésügyi Minisztérium (FM), illetve a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet a magyar hal minőségének garantálására.

Tovább »
Új kiállítások felé nyit az AMC – magyar termékek Milánóban 2017. 12. 14.

Az Agrármarketing Centrum (AMC) idén első alkalommal jelent meg a világ egyik legjelentősebb kézműves kiállításán, összesen 360 négyzetméteres területtel.

Tovább »
A Bocuse d'Or Akadémia szerint is Jónak lenni jó! 2017. 12. 12.

A közmédia hatodik alkalommal tűzi műsorra Jónak lenni jó! című karitatív műsorfolyamát, mellyel minden évben egy-egy szervezet munkáját segíti. Idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a kedvezményezett.

Tovább »
Milyen lisztet vegyünk a karácsonyi süthez? 2017. 12. 12.

Bár a karácsonyi süteménykészítés sok ponton elbukhat, az alapja mégis a helyes lisztválasztás. Ebben ad most minden gyakorlott és kezdő sütőnek segítséget a Magyar Pékszövetség szakmai titkára.

Tovább »
Édeskömény méz nyerte el Az év kiváló magyar méze 2017 díjat 2017. 12. 11.

A 10. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon szombaton hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az idei év legjobb mézét.

Tovább »
Szőke Mátyás lett 2017-ben az Év bortermelője 2017. 12. 08.

Szőke Mátyás mátrai borász nyerte el 2017-ben az Év bortermelője Magyarországon címet.

Tovább »
Új nemzetközi gasztronómiai díjat alapított két étteremkritikus 2017. 12. 07.

Új gasztronómiai díjat adnak át Párizsban jövő májusban - jelentette be Joe Warwick étteremkritikus, a World Restaurant Awards (A világ éttermei-díj) kreatív igazgatója és Andrea Petrini gasztronomiai újságíró, a zsűri elnöke.

Tovább »
Badacsony nyitva! Összefogtak a télen is nyitva tartó badacsonyi helyek 2017. 12. 05.

Közös kommunikációba kezdtek a télen is nyitva tartó badacsonyi vendéglátóhelyek – szám szerint heten -, hogy közös platformon megmutassák: Badacsony télen-nyáron tökéletes úticél. Sőt: ilyenkor sokkal családiasabb a hangulat, van idő beszélgetni a vendéglátóinkkal, elidőzni a borok felett, a cserépkályha mellett.

Tovább »
ProWein: magyar borok mellett a pálinkák is bemutatkoznak Düsseldorfban 2017. 11. 30.

Magyar pálinkák is bemutatkoznak a ProWein szakvásáron, a nemzetközi bor- és szeszesital-ágazat egyik legfontosabb üzleti fórumán Düsseldorfban 2018. március 18-20. között

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 166

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább