GasztroHírek

Két fős, négy fogásos vacsorát ad ajándékba a Laurel 2020. 03. 30.

Éttermi élmény két főnek a járvány idején, mert a Laurelben hisznek benne, hogy jelen helyzetben is lehet élvezni a gasztronómia nyújtotta különleges pillanatokat.

Tovább »
Ha többet vásárolunk, többet is dobunk ki 2020. 03. 27.

Ezekben a napokban talán még fontosabb, hogy figyeljünk a tudatos vásárlásra – ha több élelmiszert rakunk a bevásárlókosarunkba, akkor félő, hogy többet is dobunk ki.

Tovább »
Drágább lesz a tojás húsvétra 2020. 03. 26.

Felkészült a húsvétra a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (Tojásszövetség), azaz a koronavírus okozta krízishelyzet miatt nem kell aggódnia a magyar vásárlóknak, hogy nem kerül friss magyar tojás a húsvéti asztalra. A magyar tojástermelés folyamatos, és az áruházláncok tojással való ellátása...

Tovább »
Húsvét - A füstölt húsok piacán az ellátás zavartalan 2020. 03. 25.

Nem várható ellátási zavar a húsvéti füstölt húskészítmények piacán, az ágazati vállalatok széles kínálattal készülnek, azonban a termékek tavalyhoz képest magasabb áron kaphatók majd - közölte a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) elnöke az MTI-vel.

Tovább »
Rendeljen magyar sört! 2020. 03. 23.

A koronavírus járvány miatt a hazai kisüzemi sörfőzdék egy része a fennmaradásért küzd, hiszen az értékesítésük legnagyobb részét adó vendéglátóipar leállt. A fogyasztók jelentleg azzal tudják a leginkább segíteni a sörfőzdéket, hogyha házhozszállítással rendelnek tőlük. Ennek segítésére hozott létre, a...

Tovább »
Elhalasztják a Bocuse d'Or kontinentális selejtezőit is 2020. 03. 22.

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny eredetileg tavaszra meghirdetett kontinentális selejtezőit.

Tovább »
A művészek átmenetileg lemondanak a jogdíjakról a vendéglátóiparban 2020. 03. 20.

Április végéig lemondanak a vendéglátóiparból származó gépzenei és élőzenei jogdíjaikról a szerzők, előadók és kiadók.

Tovább »
"Karanténkonyhában" főz egy olasz sztárséf a közösségi médián 2020. 03. 19.

Karanténkonyha címmel indított élő műsort Beverly Hillsből Instagram-oldalán Massimo Bottura olasz sztárséf.

Tovább »
A magyar élelmiszeripar képes a lakosság folyamatos ellátására 2020. 03. 18.

Magyarország agrár-élelmiszeripari ország, komoly exportőr, önellátottsága mintegy 120 százalékos az alapvető élelmiszerekből, így a koronavírus okozta helyzetben is folyamatosan képes biztosítani a lakosság számára az élelmiszereket - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Tovább »
Több mint száz mázsa pontyot telepítettek a Tiszába 2020. 03. 16.

Több mint száz mázsa kétnyaras pontyot telepített a Tiszába a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége, hamarosan újabb telepítés is lesz - közölte a szövetség elnöke.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 212

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.