GasztroHírek

Jókai napok Balatonfüreden 2017. 04. 25.

Jókai napokat rendeznek pénteken és szombaton Balatonfüreden, a 26. alkalommal megrendezendő program díszvendége Győr városa lesz.

Tovább »
Fűszerünnepet és borfesztivált rendeznek Pécsett 2017. 04. 24.

A gasztronómia, az illatok és a zene áll a középpontban a pécsi fűszerünnepet is magában foglaló Bor, Mámor, Pécs elnevezésű rendezvényen, amelyet május 4. és 7. között rendeznek meg a baranyai megyeszékhelyen.

Tovább »
A keramikusoké, a sokácoké a hétvége a Vörösmarty téren 2017. 04. 21.

Április 22-23-án szombaton és vasárnap fazekas találkozó, raku-égetés és látványos szabadtűzön főzés a Vörösmarty téri Budapesti Tavaszi Vásárban.

Tovább »
Ha április, akkor kékfrankos! 2017. 04. 20.

Több mint 100 kékfrankos és bikavér várja a Magyarország legnagyobb területen termesztett kékszőlő-fajtájából készült borok rajongóit április 22-én.

Tovább »
Bemutatták a BalatonBor második évjáratát 2017. 04. 19.

Huszonnégy pincészet részvételével készült el a régió első közösségi bormárkája, a BalatonBor második évjárata; az egységes megjelenésű palackokba a termelők 2016-os olaszrizlingje kerül.

Tovább »
Kitiltják a kifőzdéket a bankoki utcákról 2017. 04. 18.

Kitiltják a turisták és a helyi lakosok körében is kedvelt kifőzdéket és egyéb árusokat a bangkoki utcákról - jelentette a The Nation című thaiföldi lap kedden a bangkoki kormányzó főtanácsadójára, Vanlop Szuvandira hivatkozva.

Tovább »
Nemzetközi portugieserszemle és borkóstoló Pécsett 2017. 04. 18.

Nemzetközi szemlét és borkóstolót tartanak a portugieser népszerűsítésére április 21-én és 22-én Pécsett és a villányi borvidékhez tartozó Palkonyán.

Tovább »
Palóc Húsvét a Füleki Várban 2017. 04. 11.

Húsvét hétfőjén 12. alkalommal rendezik meg a Palóc Húsvétot a Füleki Várban; a dél-szlovákiai városban népi hangszerek készítését és mézeskalácsok díszítését is megpróbálhatják a résztvevők.

Tovább »
Vásárláskor nézzük meg a sonkák és a tojások jelölését! 2017. 04. 10.

A húsvéti nagybevásárláskor érdemes átnézni a sonkák és a tojások jelölését, ezek alapján a vásárló tájékozódhat a termék típusáról és minőségéről, például a minőség-megőrzési időről, illetve hogy hagyományos pácolással, vagy gyorspácolással készült-e a sonka - hívta fel a figyelmet a Nemzeti...

Tovább »
Víz alatti borászat nyílt Horvátországban 2017. 04. 10.

Peljesac-félszigetén, Ston és Orepic között megnyílt Horvátország első víz alatti pincészete, amely a tenger mélyén 700 napig érlelt borokat kínál a vendégeknek.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 149

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább