GasztroHírek

Hosszabb szezont ígér Badacsonytomaj 2017. 03. 27.

Kiszámíthatóbb idegenforgalmat, valamint hosszabb turistaszezont igyekszik teremteni Badacsonytomaj Önkormányzata a településen és annak környékén a vendéglátásban érdekelt valamennyi fél bevonásával, és a potenciális vendégkör egységes megszólításával.

Tovább »
Muzeális badacsonyi borokat lehet kóstolni 2017. 03. 25.

Harminc pincészet mutatkozik be a frissebb évjáratok mellett idén muzeális tételekkel is a Badacsony New Yorkban elnevezésű kóstolón április 5-én a budapesti New York-palotában.

Tovább »
Hol terem a legszebb oportó? 2017. 03. 24.

A Portugieser du Monde borversenyen immár ötödik éve választják ki a legjobb portugieser borokat Pécsett. A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin felhívására évről-évre több bor érkezik a fajta egyetlen világversenyére és egyre több a külföldi pincészet a kóstolófesztiválon is.

Tovább »
Hamvas Bélára emlékeznek Eperjesen 2017. 03. 23.

Hamvas Béla Kossuth-díjas íróra, filozófusra emlékeznek születésének 120. évfordulóján szülővárosában, a szlovákiai Eperjesen csütörtökön és pénteken.

Tovább »
Ismét győztek a magyar pálinkák 2017. 03. 23.

Az ausztriai Destillatán, Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén a magyar nemzeti győztes az Agárdi Pálinkafőzde lett - mondta Wolfgang Lukas, a versenyt rendező cég ügyvezető igazgatója szerdán a budapesti díjátadón.

Tovább »
Új termelői piac nyílt a Tabánban 2017. 03. 22.

Új termelői piac nyílt az I. kerületi Tabán tetején, a Czakó Kertben, a régi parasztház udvarán. Szombatonként az ország legjobb termelői hozzák el portékáikat: zöldségek, gyümölcsök, sajtok, húsfélék mellett különféle virágok, magok, palánták és más különlegességek is szerepelnek a kínálatban.

Tovább »
Hungarikum lett az Egri Bikavér 2017. 03. 22.

Újabb értékekkel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár. A Tokaji aszú mellett az Egri Bikavér az egyetlen borfajta, amelyik a hungarikumok közé emelkedett.

Tovább »
Ősszel érkezik Jamie Oliver új sorozata 2017. 03. 21.

Újabb hároméves exkluzív szerződést kötött Jamie Oliver brit sztárszakács a Channel 4 brit tévécsatornával, a megállapodás részeként fogják bemutatni ősztől a brit sztárszakács Quick and Easy című új sorozatát.

Tovább »
Zwack: Elsőként a szuperprémium gyögynövénylikőrök piacán 2017. 03. 21.

Magyarországon elsőként szuperprémium gyógynövénylikört fejlesztett ki a Zwack család. A legismertebb vendéglátóhelyeken már év eleje óta kapható az Unicum Riserva, a kiskereskedelmi üzletek polcain azonban csak nyár elejétől lesz megtalálható a Zwack Unicum új szuperprémium terméke.

Tovább »
Így étkeznek a szerzetesek 2017. 03. 20.

A szerzetesek étkezési kultúráját bemutató kiállítások láthatók a tihanyi apátságban.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 146

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább