GasztroHírek

Magyar élelmiszereket népszerűsítenek Kínában 2018. 11. 06.

Agrárpavilonnal és látványkonyhával népszerűsíti a magyar élelmiszereket Kínában az Agrármarketing Centrum.

Tovább »
Csúcsgasztronómiai találkozó Budapesten 2018. 11. 05.

November 8-án együtt főz a jelenlegi magyar Bocuse d'Or csapat, azaz Pohner Ádám, Csillag Richárd, Segal Viktor és Hamvas Zoltán, két norvég Bocuse legenda, Odd Ivar Solvold és Ørjan Johannessen, valamint Széll Tamás és Szulló Szabina. A vacsorajegyekből befolyt összeg a magyar Bocuse d’Or csapat felkészülését támogatja.

Tovább »
Készítse el otthon Wolf András különleges őszi hagymalevesét 2018. 10. 30.

Hagymalevesről már mindenki hallott, de vajon Szent Jakab-kagylóval és pisztrángkaviárral feldobva kóstolta már?

Tovább »
Gerbeaud születésnapi sütiműhely az Émile-ben 2018. 10. 30.

A cukrászművészet kulisszatitkaiba vezeti az érdeklődő „süti szerelmeseket” az idén 160 éves Gerbeaud három novemberi hétfőn. A sütiműhelyeknek neves vendégei is lesznek: november 5-én Rákóczi Ferenc, 12-én Rúzsa Magdi, 19-én pedig Dobó Kata cukrászkodik a vendégekkel és a Gerbeaud kreatív cukrászmesterével.

Tovább »
Százszorséf – Michelin-csillag ragyog a Gellért Hotelre 2018. 10. 29.

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes head chefje ezúttal a Danubius Hotel Gellért Márton napi Borfesztiváljának “díszvendégeként” a fesztivál exkluzív eseménye, a Lakosztályétterem vendégeit varázsolja el fine dining ételsorával és a hozzá tartozó borválogatással.

Tovább »
Megjelent a 2018-as Fehér, Vörös és Rozé Borkiválóságok Könyve 2018. 10. 26.

A 2018-as Fehér Borkiválóságok Könyvében a Balaton és a Tokaji Borrégió, a Vörös és Rozé Borkiválóságok Könyvében a Pannon Borrégió termelői szerepeltek a legsikeresebben - derült ki az idei kötetek csütörtöki budapesti bemutatóján.

Tovább »
Élelmiszerbiztonsági kompetenciaközpont lesz a Debreceni Egyetem 2018. 10. 19.

Az élelmiszerbiztonság és -nyomonkövetés rendszerében való tudományos-üzleti együttműködésről írtak alá megállapodást csütörtökön a Debreceni Egyetem (DE) és a fejlesztésben résztvevő hazai vállalkozások képviselői.

Tovább »
Elsőként csatlakozott a St. Andrea Wine&Gourmet Bar az Élet Mentő Ponthoz 2018. 10. 18.

A magyarországi vendéglátó egységek közül elsőként csatlakozott a St. Andrea Wine&Gourmet Bar az Országos Mentőszolgálat által létrehozott "Élet Mentő Pont" programhoz. A vendéglátásban ezzel egy olyan kezdeményezés iránt kötelezték el magukat, mely nem csak vendégeik, de az éttermük közvetlen környezetében hirtelen...

Tovább »
Nem került le a polcokról a "gönci barackpálinka" 2018. 10. 15.

Nem került le a polcokról a "gönci barackpálinka" megnevezésű eredetvédett pálinkatermék. Az interneten megjelent, a hivatalos NÉBIH-forrást nem pontosan idéző, ezért téves adatot tartalmazó hírekkel ellentétben a NÉBIH az ellenőrzése után egyetlen pálinkagyártó cég, egy adott termékét zárolta rövid ideig, vagyis a...

Tovább »
Szilvás-mákos kürtőskalács nyerte a Kürtős Kalandot 2018. 10. 15.

A különleges „Arany Péntek” után szombaton a hangulatos Kürtős Kalanddal folytatódott a 6. Kürtőskalács Fesztivál a Gesztenyés-kertben. A főnyereményt a Mákvirág fantázianévre keresztelt, újragondolt szilvás-mákos kürtőskalács-desszertcsoda nyerte el. Kígyózó sorokban, napsütésben és színes kísérőprogramokban...

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 188

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.