GasztroHírek

Londonban nyílik az új Arzak étterem 2012. 12. 26.

A három Michelin csillagos Arzak étterem tulajdonosai Londonban nyitják meg új éttermüket februárban. Az Ametsa (baszk nyelven Álom) nevű étterem az első külföldi Arzak étterem a londoni Belgravia negyedben kap helyet. Az étlap baszk gyökerű lesz, de az alapanyagokat többnyire helyi termelőktől fogják beszerezni. A londoni...

Tovább »
Zsidó bisztró nyílt a Dob utcában 2012. 12. 25.

Macesz huszár néven új étterem nyílt a Dob utcában. December 22-től bevezető árakkal várják a vendégeket, egy tál sólet 1500 Ft.

Tovább »
Új három Michelin csillagos étterem Olaszországban 2012. 12. 18.

A most megjelent 58. olasz Michelin kalauz újdonsága, hogy új három csillagos étterme van Olaszországnak. Albában, a Piazza Duomo nevű hely kapta az elismerést "szárnyaló kreatív séfjének köszönhetőn" - fogalmaz a könyv. Ezzel Olaszországban ismét hét háromcsillagos étterem található, mivel az All Sorriso nevű étterem...

Tovább »
Fokozottan ellenőrzi a pangasiust a hatóság 2012. 12. 19.

A pangasius néven forgalmazott haltermékek fokozott hatósági ellenőrzését rendelte el Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter 2012. december 19-én. A miniszter arra kéri a vásárlókat, hogy az ünnepi készülődés alatt is kiemelten figyeljenek arra, milyen terméket vásárolnak. Fazekas Sándor lakossági jelzések, valamint a...

Tovább »
Új pálinkafőzde Leányváron 2012. 12. 17.

Egy látogatófolyosón sétálva a pálinkafőzés minden momentumát végignézhetik a vendégek a Savanya család új, uniós támogatással épült pálinkafőzdéjében a Tolna megyei Sióagárdhoz tartozó pincefaluban, Leányváron. A 430 négyzetméteres, kétszintes épület gerincében futó látogatói folyosó négy termen vezet végig....

Tovább »
Horvát pékség nyílik Budapesten 2012. 12. 14.

Egyelőre csak budapesti boltok megnyitásával Magyarország felé terjeszkedik a legnagyobb horvát pékség, a Mlinar - írta a Poslovni dnevnik horvát üzleti napilap szerdán. A több mint százéves múltra visszatekintő cég január végén öt üzletet nyit Budapest belvárosában, az egyiket a Váci utcában. A horvát kenyérsütő...

Tovább »
Karácsonyi vásár és nyilt nap a galgahévízi ökofaluban 2012. 12. 13.

Jótékonysági gyűjtést karácsonyi vásárt és nyílt napot szerveznek a GAIA Oktató központ Éttermében december 16-án, vasárnap 10 órától. Elsősorban a gyermekeket szeretnénk ösztönözni arra, hogy megunt játékaikat ajánlják fel szegényebb sorsú társaiknak, de lehetőségük van rá, hogy árusítsák ezeket vagy saját...

Tovább »
Kézműves termékcsomagok termelőktől 2012. 12. 12.

A termelőtől.hu, a legnagyobb magyar termelői adatbázissal rendelkező civil szervezet idén karácsonyi ajándékcsomagokat kínál azoknak, akik fontosnak tartják, hogy hazai termelőktől vásároljanak. Marcipános almalekvár termelői pirospaprikával, Padlizsánkrém kézműves fenyő alakú szappannal és még sok más kézműves...

Tovább »
Áts Károly az Év Bortermelője 2012. 12. 10.

A Magyar Bor Akadémia idén Áts Károlynak adományozta az "Év Bortermelője Magyarországon 2012" címet. A díj nem egy bor kiváló minőségének elismerését jelenti, hanem a nyertes bortermelő több éven át tartó, kiemelkedő teljesítményéért, borainak állandó kiváló minőségéért, azok hazai és külföldi sikereiért...

Tovább »
Új pálinkavédjegy-rendszer 2012. 12. 09.

A pálinka minőségét ezentúl pálinkavédjegy-rendszer is garantálja. A Wessling Hungary Kft. tulajdonában lévő védjegy kritériumrendszerét a Pálinka Céh Egyesület kezdeményezésére dolgozta ki a minőségbiztosítási vizsgálatokat végző laboratórium a Budapesti Corvinus Egyetemmel közösen. A pálinkavédjegyet első körben...

Tovább »
  1. 142
  2. 143
  3. 144
  4. 145
  5. 146
  6. 147
  7. 148
  8. ...
  9. 162

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább