GasztroHírek

Medvehagyma túra Kisharsányban 2013. 03. 14.

A Ne-felejts Vendégház és a Vylyan Pincészet medvehagyma túrát szervez március 23-án szombaton. A túra 11 órakor indul a Dobogó dűlőn keresztül a hegyoldalon a Gere Vendégházig , ahonnan a Szársomlyón túl a Villányi borvidék több dűlőjének gyönyörű látképe is feltárul. Innen a társaság leereszkedik a Csillag...

Tovább »
Bonbonkészítés a Corvinuson 2013. 03. 12.

Március 14-én kézműves bonbon- és trüffelkészítő tanfolyam indul Magyarország legelismertebb élelmiszertudományi műhelyében. Az egynapos tréning célja, hogy a csokoládékészítés iránt érdeklődők egy kis elméleti bevezetés után saját kedvükre készíthessenek egyedi, professzionális minőségű bonbonokat, trüffeleket,...

Tovább »
Sushi mangalicából 2013. 03. 11.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szigetországban a magyar mangalica termékek. A Tóth-Olmos cég Mangalica sonkája és a Pick termékei is bemutatkoztak a tokiói Foodex élelmiszer-kiállításon. A Pick termékei iránti érdeklődést kihasználva a cég a közeljövőben mangalicaalapú debrecenikolbász-különlegességgel is...

Tovább »
A tokioi Narisawa lett Ázsia legjobb étterme 2013. 03. 09.

A világ ötven legjobb étterme lista készítői megnevezték 2013 legjobb ázsiai éttermét. A kitüntetést a két Michelin csillagos Yoshihiro Narisawa étterme nyerte és egyben megkapta a „Japán legjobb étterme” címet is. A második helyen szintén tokiói étterem, a Nihonryori RyuGin végzett, ezt a bangkoki Nahm követi, majd az...

Tovább »
Megújul a helyi piac Gyulán 2013. 03. 05.

Megújul a helyi piac Gyulán, a kivitelezési munkálatok hétfőn megkezdődtek, és április végén fejeződnek be - mondta el Görgényi Ernő polgármester az MTI-nek. A felújítás összesen 24,7 millió forintba kerül, a piac tulajdonosa, az önkormányzat 14,1 millió forint támogatást nyert a beruházáshoz a Vidékfejlesztési...

Tovább »
130 ezren torkoskodtak farsangkor 2013. 03. 07.

2013-ban, nyolcadik alkalommal is sikeres volt a Torkos Csütörtök akció: mintegy 130 ezer vendég torkoskodott 839 hazai étteremben. Vendég és vendéglátó egyaránt kedveli, várja az akciót, a vendéglátóhelyek a forgalom hosszú távú növekedésében bíznak. A Magyar Turizmus Zrt. marketingtevékenységét, a hirdetéseket, a...

Tovább »
Médiadíjat kapott a Magyar Konyha 2013. 03. 03.

Március 2-án első alkalommal rendezték meg a Gödöllői Kastélyban a Magyar Ízek Bálját. Ez alkalomból hagyományteremtő szándékkal négy kategóriában adtak át díjakat a termelőknek. A díjazottak között szerepel Sáfrány László, a szilvásváradi pisztrángtenyészet vezetője, a Tokaji Borecet Manufaktúra és a Gábriel...

Tovább »
Bormarketing Konferencia Sopronban 2013. 03. 04.

Március 13-14-én rendezik meg Sopronban a Magyarországi Bormarketing Konferenciát. A rendezvények mindig a magyar közösségi bormarketing aktuális kérdései köré szerveződtek, de az idő előrehaladtával egyéb, szőlő- és borágazatot érintő kérdésekre is kitekintettek. Az idei évben ismét kiemelt hangsúlyt kapnak a...

Tovább »
A Sopronié az Év Sportkampánya 2013. 02. 28.

A Soproni „Emeljük poharunkat a Magyar Olimpiai Csapatra!” című kampánya lett a közönség kedvence az Év Sportkampánya kategóriában a Ringier Kiadó és a Felix Promotion menedzseriroda által harmadszorra megrendezett Év Sportolója online szavazáson. A Soproni sör „Emeljük poharunkat a Magyar Olimpiai Csapatra!” kampánya a...

Tovább »
Szombaton termelői piac az Akváriumban 2013. 03. 01.

Az Erzsébet téri Akváriumban március 2-án nyílik Budapest legújabb termelői piaca, a Közös Piac. Tavasztól minden második szombaton várják az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó vásárlókat. Zöldség, gyümölcs, lekvár, sütemény, fűszerek és még sok más terméket kínálnak...

Tovább »
  1. 154
  2. 155
  3. 156
  4. 157
  5. 158
  6. 159
  7. 160
  8. ...
  9. 179

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.