GasztroHírek

Megnyílt a Cserpes Tejivó a Deák téren 2012. 06. 12.

A Deák téri metrómegállóban, a Sütő utca 2. szám alatt megnyílt Budapest új Tejivója. A Tejivó nem más mint egy kellemes reggeliző, uzsonnázó hely, ahol tejtermékeket, péksüteményeket, szendvicseket és gyümölcskészítményeket lehet kapni. Mindezt most a Cserpes cég jóvoltából, akik hétfőtől szombatig, 7.30 - 22...

Tovább »
Pénteki gasztroséta a Belvárosban 2012. 06. 15.

A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott éjszakai barangolás, a Stylewalker Night neve mára összeforrt a magyar designnal. Idén új programmal bővült az esemény. A csütörtöki stylewalker után pénteken, június 15-én a gasztonómia kedvelői térhenek be a belváros - ezúttal gasztro üzleteibe. A lista elég...

Tovább »
Horvát napok a Vásárcsarnokban 2012. 06. 14.

Június 14-16-ig Dalmácia - Zadar-, Sibenik-, Split- és Dubrovnik Megye - mutatkozik be Budapesten a Fővám téri Nagycsarnokban.. A Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviseletének "Horvát turisztikai napok" elnevezésű háromnapos rendezvénye során a Nagycsarnokba látogatók megismerkedhetnek a csodaszép Dalmácia...

Tovább »
Magyar est a Nobuban 2012. 06. 13.

Június 13-án este "NOBUdapest" - Made in Hungary címmel rendeztek vacsoraestet a budapesti Nobu étteremben. A japán gasztronómia budapesti fellegvárában Schreiner Gábor főszakács magyar alapanyagok felhasználásával készített egy menüt. A fogások a japán és a magyar konyha fúziójából születtek. A menü a következő...

Tovább »
Csermely Győző nyerte az andalúz receptversenyt 2012. 06. 11.

Immár második alkalommal rendezte meg az Extenda, az Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda nagy sikerű Andalúz Receptversenyét, melyre olyan ételek receptjeit várták a szervezők, amelyek legalább egy andalúz hozzávalót is tartalmaznak. A versenyzők, akik összesen 27 receptet töltöttek fel az "Egy csipetnyi Andalúzia" Facebook...

Tovább »
Vadétterem nyílt a Zselicben 2012. 06. 11.

A zselici Bőszénfán, a Vadgazdálkodási Tájközpontban nyílt meg az új, főleg vadételeket kínáló Zslicvad nevű étterem. Régi álom vált ezzel valóra, mert egy olyan modern konyha és étterem alakult ki, amely kiválóan alkalmas a vadhúsételek és a helyi alapanyagok bemutatására, népszerűsítésére. A kínálat gerincét...

Tovább »
Borhotel nyílt a Mátrában 2012. 06. 08.

Mátra lábánál lévő történelmi pincesoron, Farkasmályban nyitott ki Magyarország legújabb borhotele, a Sziluett. Farkasmály Budapesttől 80 km-re fekszik és aról nevezetes, hogy az első pincéket a 18. század végén vájták a Sárhegy megkövesedett vulkanikus kőzetébe. A kiváló földrajzi adottságokkal rendelkező pincesoron...

Tovább »
Portugál napok a Vásárcsarnokban 2012. 06. 08.

Hétvégén Portugália mutatkozik be a Vámház körúton, a Portugál Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete és a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága közös szervezésében. Négy napon keresztül a csarnok központi folyosóján portugál borok, desszertborok, olívaolajak, halkonzervek kóstolhatók és...

Tovább »
Növényi alapú PET palackok? 2012. 06. 07.

Részben növényi anyagokból készült palackok, flakonok gyártását szorgalmazza a Plant PET Technology Collaborative (Növényi PET-technológia Együttműködés - PTC), amelyet olyan nagy cégek alapítottak, mint a Coca-Cola, a Procter & Gamble, a Nike és a Heinz - írja a Marketing Week. A cégek együttműködnek annak érdekében,...

Tovább »
Letették az alapkövet, épülhet az Etyeki Kúria Borászata 2012. 06. 07.

Megkezdődhet az etyeki Öreghegyen a 150 éves régi pinceépület és a 15 éves feldolgozó átfogó modernizálása és továbbépítés, miután kedden letették az Etyeki Kúria Borászat új épületének alapkövét. A BORD Építész Stúdió által tervezett új épület nemcsak jól illeszkedik a borvidék hangulatához, de az Etyeki...

Tovább »
  1. 156
  2. 157
  3. 158
  4. 159
  5. 160
  6. 161
  7. 162
  8. ...
  9. 164

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább