GasztroHírek

Villány új honlapja is debütál a Vörösborfesztiválon 2012. 10. 03.

Október 5-7 között rendezik meg a Villányi Vörösborfesztivált, amelynek alkalmából néhány igazán friss újbor mellett bemutatkozik a borvidék megújult honlapja, a Villány.hu is. A weboldal hasznos hírekkel jelentkezik a környéken élők és a turisták számára egyaránt. Előbbieknek a fejlesztések és a polgármesteri hivatal...

Tovább »
Közös szüret Badacsonyban 2012. 10. 02.

A hétvége közös kéknyelű szüret jegyében telt el Badacsonyban: négy meghatározó környékbeli pincészet, az Istvándy, a Laposa és a Szeremley Birtok, valamint a Válibor tulajdonosai az egymás birtokain nevelt szőlőből közös bort készítenek, amelyet az így létrejövő Badacsonyi Kör első boraként hoznak forgalomba. A...

Tovább »
Forintos Gábor Budapest legbarátságosabb pincére 2012. 10. 01.

Forintos Gábor, a Zila kávéház és étterem felszolgálója lett Budapest legbarátságosabb pincére. A hivatalos eredményhirdetésre és ünnepélyes díjátadóra pénteken került sor. A Pincér Akadémia által szervezett akció célja, hogy a vendégek barátságos, és szakmailag felkészült pincérekkel találkozzanak az éttermekben...

Tovább »
Bővült a Nescafé Prada kollekciója 2012. 09. 28.

A tavalyi nagysikerű szívecskés kollekció után 2012 szeptemberében a Nescafé Dolce Gusto piacra dobta új extravagáns, limitált számban megvásárolható kávégépét, a Nescafé Dolce Gusto Agatha Ruiz de la Prada Dots kollekciót, melynek külsejét ismét az ikonikus spanyol divattervező, Agatha Ruiz de la Prada álmodta meg. A...

Tovább »
Előadás a molekuláris gasztronómiáról a Kutatók éjszakáján 2012. 09. 26.

Pénteken tartják a 2012. év Kutatók éjszakáját, ahol ezúttal gasztronómiai tárgyú előadásra is sor kerül. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. az alábbi programt kínálja: A molekuláris gasztronómia egy új, kémiai-gasztronómiai kutatás szerint az alapanyagok és ételek szétbontásával...

Tovább »
Boroscímke pályázat grafikusoknak 2012. 09. 24.

Kihirdették a Cégér - Jó bornak tervezz címkét! boroscímke pályázat első fordulójának eredményét a Magyar Borok Házában; a legjobb tíz grafikus tíz feltörekvő hazai borász számára készíthet címkét. A Cégér pályázat célja a dizájn és a bor találkozási pontján a fiatal, tehetséges grafikusok és borászok...

Tovább »
Tokióban tartották a G9 csúcstalálkozót 2012. 09. 21.

Hétvégén Tokióban tartották a világ kilenc legjobb séfjének találkozóját. A The World Summit of Gastronomy (Gaszronómiai csúcstalálkozó) elnevezésű rendezvény részvevői a G9 néven ismert csoport - Ferran Adria, Heston Blumenthal, René Redzepi, Massimo Bottura, Michel Bras, Gastón Acurio, Alex Atala, Yukkio Hattori, Dan...

Tovább »
Megnyílt a Magyarság Háza kávézó a Budai várban 2012. 09. 20.

A Magyarság Háza kávézó és ajándékbolt csütörtöktől várja a látogatókat a Szentháromság téren. A nyitás napján minden kávé mellé tradicionális magyar süteményt kínálnak. Az új kávézó hagyományos magyar süteményeket és hungarikumokat kínál.

Tovább »
Már foglalható asztal az Étterem Hétre 2012. 09. 19.

Az Étterem Hét program keretében október 15-től 21-ig minőségi háromfogásos vacsoramenüt fogyaszthatnak a vendégek országszerte, mindössze 3.300 forintért. A programhoz közel 100 felső- és középkategóriás étterem csatlakozott, így az ő árszintjükhöz képest az egységes 3,300 Ft-os ár (szervízdíjjal együtt)...

Tovább »
Betiltják a nagy kiszerelésű cukrozott üdítőitalok árusítását New York utcáin 2012. 09. 18.

New York városa csütörtökön az Egyesült Államokban elsőként döntött úgy, hogy megtiltja a nagy kiszerelésű cukrozott üdítőitalok forgalmazását; ezzel a lépéssel az elhízást és annak halálos következményeit remélik csökkenteni. A város egészségügyi bizottságában nyolcan szavaztak a javaslat mellett, egy tag...

Tovább »
  1. 163
  2. 164
  3. 165
  4. 166
  5. 167
  6. 168
  7. 169
  8. ...
  9. 178

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.