GasztroHírek

Krivács András az MNGSZ új elnöke 2012. 03. 29.

Március 27-én megtartotta soron kívüli tisztújító küldött közgyűlését a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, melyen - a Prohászka Béla volt elnök lemondását követően működő Elnöki Ügyvivői Testület munkáját leváltva - új elnököt választottak a küldöttek a két év múlva esedékes tisztújításig. Három...

Tovább »
Felhívás pincészeteknek. Nyitott Pince Napok 2012 2012. 03. 30.

A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. idén, hetedik alkalommal is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat, Magyarország borvidékein és bortermő helyein, 2012. május 26-27-28-án. A Nyitott Pince Napok célja a pincelátogatás népszerűsítése és a hazai borturizmus élénkítése. Az akcióhoz...

Tovább »
2012. legjobb pálinkája és pálinkafőzdéje 2012. 03. 29.

Márciusban megválasztották az év legjobb pálinkáit és az év legjobb pálinkafőzdéjét is. A díjat az Árpád Pálinka gyártója, a békéscsabai Kisrét Manufaktúra érdemelte ki 2012-ben. Mivel a Prémium Lepotica Szilva pálinkánál a két legrangosabb nemzetközi versenyen sem akadt jobb, méltán nevezhetjük a világ legjobb...

Tovább »
Food&Design döntő: 2012. április 3. 2012. 03. 27.

A Garda-tó partján töltheti szakmai gyakorlatát a Food and Design verseny győztese. A Coninvest első alkalommal hirdetett gasztronómiai pályázatot, amelyen 18-30 év közötti szakácsok mérhetik össze tudásukat a food design területén. Az április 3-i döntőt a Chefparade főzőiskolában tartják. Az esemény fővédnöke Ugo...

Tovább »
Kézműves Magyar Ízek a Tavaszi Fesztiválon 2012. 03. 27.

Április 9-ig, a Budapesti Tavaszi Fesztivál ideje alatt a Vörösmarty teret kézműves sajtosok, lekvárkészítők, mézárusok és csokoládékészítők lepik el. A Kézműves Magyar Ízek vásárának 16 pavilonjánál a legjobb magyar borokat, sajtokat, sonkákat, pálinkákat, pezsgőket és fagylaltokat kóstolhatják meg az ínyencek....

Tovább »
  1. 161
  2. 162
  3. 163
  4. 164
  5. 165
  6. 166
  7. 167

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább