GasztroHírek

Jön az Étterem Hét EXTRA! 2017. 11. 10.

A nemrég nagy sikerrel lezajlott Étterem Hét során mintegy 26.500 vendég foglalt asztalt a 114 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát.

Tovább »
Újabb hat étterem kapott Michelin-csillagot Szöulban 2017. 11. 09.

Huszonnégy szöuli éttermet, köztük hatot újonnan érdemesített csillagra a Michelin francia étteremkalauz, amely másodszorra mérte fel a tízmillió lakosú dél-koreai főváros gasztronómiai kínálatát.

Tovább »
Elindult a Nemzeti borkincstár program 2017. 11. 08.

Elindult a Nemzeti borkincstár program, amellyel a magyar borászat történetében egyedülálló értékmegőrzési folyamat kezdődik el - közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván.

Tovább »
7. Márton-napi Borfesztivál a Hotel Gellértben 2017. 11. 07.

Mintegy száz borászat, sörfőzők és sztárséfek menüi is várják a látogatókat a 7. Márton-napi Borfesztiválon a budapesti Hotel Gellértben csütörtöktől vasárnapig.

Tovább »
Somogyi Borszemlét rendeznek Kaposváron 2017. 11. 06.

Tizenhárom pincészet mutatkozik be az I. Somogyi Borszemlén, amelyet a megye borainak népszerűsítésére rendeznek kedden Kaposváron.

Tovább »
Megdőlt a rizsgolyókészítés Guinness-rekordja Japánban 2017. 11. 06.

Vasárnap megdőlt egy Guinness-rekord Japánban: 1876-en gyúrtak egyszerre rizsgolyókat egy Kavaszakiban rendezett eseményen.

Tovább »
Ma kezdődik a 16. Tihanyi Gardália 2017. 11. 03.

Tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Garda Fesztivált péntektől Tihanyban, ahol látványhalászat, főzőverseny, kézművesvásár és kulturális programok várják az érdeklődőket.

Tovább »
Állásbörze lesz a kocsmában 2017. 11. 02.

A sörgyártásban dolgozna, érdekli a komló a maláta vagy éppen a logisztika? Most figyeljen!

Tovább »
Magyarország berobban a sajtvilágba 2017. 11. 02.

Komoly érdeklődés övezte az I. SZEGA Nemezetek Sajtfesztiválját. Az esemény komoly mérföldkőnek számít, ugyanis a mintegy 40 országot és 6000 tagot számláló Sajtmesterek Nemzetközi Céhe megalapította a Magyar Páholyt, melynek segítségével a sajtjaink jelentősebb szerepet kaphatnak a nemzetközi színtéren is.

Tovább »
Megvan a hetedik íz 2017. 11. 01.

Egy lehetséges hetedik ízt, a szénhidrátét azonosítottak ausztrál kutatók, akik azt próbálják feltárni, miként kapcsolódik ez az íz a keményítőben gazdag ételek fogyasztásához.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 164

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább