GasztroHírek

Hét Bölcs bírálja a fiatal séfeket a Young Chef 2020 szakácsversenyen 2020. 02. 12.

Kiderült, hogy kik lesznek a május 7-9. között Milánóban zajló S.Pellegrino Young Chef 2020 szakácsverseny döntőjének zsűritagjai.

Tovább »
7 éves a Nébih „Ételt csak okosan!” kampánya 2020. 02. 11.

Az Ételt csak okosan! élelmiszerbiztonsági kampány hét éve indult. A tájékoztató anyagok internetes oldalakon, nyomtatott kiadványokban és rendezvényeken keresztül egyre szélesebb közönséghez jutnak el. A Nébih a szemléletformáló programot azzal indokolta, hogy tudatos odafigyeléssel az élelmiszer eredetű betegségek 70...

Tovább »
Tíz kategóriában adták át az év agrárembere díjat 2020. 02. 10.

Ismét tíz kategóriában adták át az év agrárembere díjat, amelynek odaítélésénél a vidék fenntartó erejét képező agrárgazdasági dolgozókat keresték.

Tovább »
Ragyogj és kóstolj! 2020. 02. 07.

Izgalmas utazásra hívják az érdeklődőket a Kiscelli Múzeumba, ahol tárlatvezetéssel egybekötött pezsgőkóstolót tartanak február 16-án.

Tovább »
Menő plakátokkal mutatja be a Heineken fenntarthatóságot 2020. 02. 06.

Visszaváltható csomagolású termékekkel és az újrahasznosítással mi is tehetünk a bolygóért – erre hívja fel a figyelmet a Heineken Hungária rendhagyó kiállítása. A sörgyártó installációja ingyenesen megtekinthető a budapesti Akvárium Klub előtt február 5-tól 26-ig.

Tovább »
A Szent István Egyetem hallgatóit is díjazták a Sirha Budapest szakvásáron 2020. 02. 05.

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar hallgatóinak eredményeit is elismerték a Sirha nemzetközi élelmiszeripari és horeca szakkiállításon, amely február 4-6. között, negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Hungexpo területén. A kitüntetés apropóját, valamint a kiállításon való részvételt a METRO...

Tovább »
Újabb nemzetközi elismerés a Grapoila-nak 2020. 02. 04.

A hidegen sajtolt magolajokat, magliszteket, gourmet krémeket és natúrkozmetikumokat gyártó Grapoila a korábbi években elnyert Great Taste díjak mellé újabb elismerést söpört be január elején Olaszország legrangosabb „ízversenyén”, az International Taste Awards-on.

Tovább »
A fenntarthatóságot is díjazzák a Bocuse d’Or budapesti döntőjén 2020. 02. 03.

Február 5-én zajlik a Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi döntője, ahol eldől, hogy a hat döntős séf közül ki képviselheti hazánkat az európai selejtezőben. Idén egy új elismerést is szerezhetnek a versenyzők: a fenntartható főzést különdíjjal jutalmazza a S.Pellegrino.

Tovább »
Fánk sütéssel, jelmezes felvonulással űzik el a telet Panyolán 2020. 02. 03.

Jelmezes felvonulással, filmvetítéssel portaprogramokkal és az elmaradhatatlan fánk kóstoltatásával várják az érdeklődőket a hagyományőrző farsangra február 8-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Panyolán.

Tovább »
Ötödik alkalommal is korlátlan sörkóstolás a Gellértben 2020. 01. 31.

Február 14-16. között várja a sörbarátokat a Serfőző és a Gellért Hotel közös téli sörünnepe, az Indoor Sörfesztivál, ahol a korlátlan sörkóstolásnak csak az önmérséklet szab határt.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 209

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.