GasztroHírek

Vodkamúzeum nyílik Varsóban 2018. 06. 08.

A Lengyel Vodka Múzeuma nyílik jövő héten Varsóban, egy 19. századi szeszgyár felújított épületében a lengyel vodkafajták több mint hatszáz éves történetét, előállításuk módját mutatják be.

Tovább »
24 órás, világkörüli ünneplésre készül a Moët & Chandon 2018. 06. 07.

A champagne-ház idén június 9-re hirdette meg a Moët & Chandon Grand Day-t, amikor szerte a világon, 24 órán át közös koccintásra hívják a pezsgőkedvelőket és több mint 80 országban együtt ünnepelnek. Magyarország másodjára csatlakozik a reggeltől hajnalig tartó világkörüli eseménysorozathoz – éttermek, bárok és...

Tovább »
Lakodalmat idéző hagyományőrző programok Szihalmon 2018. 06. 07.

Lakodalmat idéző hagyományőrző programok, köztük vőlegény-búcsúztató, a menyasszony kikérése, öltöztetése, búcsúztatása, templomi esküvő, valamint menyasszony- és menyecsketánc is várja az érdeklődőket pénteken és szombaton a Szihalmi Kemencés-, Gasztronómiai és a Magyarság Népi Kultúráját Bemutató...

Tovább »
Idén a létai tormát állítja középpontba a Debrecziner Gourmet Fesztivál 2018. 06. 06.

A létavértesi torma kerül a középpontba a 3. Debrecziner Gourmet Fesztiválon, amelyet június 15. és 17. között rendeznek meg a Nagyerdőben, a Békás-tó partján.

Tovább »
Július első hétvégéjén ünnepeljük a gönci kajszibarackot a Gönci Barack Vigasságon. 2018. 06. 06.

.„Hogy miért ragaszkodunk ennyire a gönci barackhoz? Ebben a térségben születtünk és ugyan voltak kitérőink, de ide tértünk vissza felnőttként, a vidék nyugalma újra elvarázsolt minket. Itt éljük álmainkat és itt kamatoztatjuk a máshol megszerzett tapasztalatainkat” - fogalmazta meg a Gönci Barack Vigasság főszervezője,...

Tovább »
Először lesz kézműves sör és street food fesztivál Gyulán 2018. 06. 05.

Június 7. és 10. között első alkalommal rendezik meg Gyulán a várkertben a Kézműves Sörfesztivált.

Tovább »
Elindult a Nagy Bor Teszt - az ország legnagyobb boros felmérése 2018. 06. 05.

Május 15-én elindult a Nagy Bor Teszt, hazánk legnagyobb online boros felmérése, immár harmadik alkalommal. Az elmúlt két évben összesen 60.000 válaszadó adatait dolgozták fel a kutatók, akik nem kevesebbre vállalkoztak, mint az internetet használók borvásárlási és borfogyasztási szokásainak elemzésére.

Tovább »
Az Univer visszahívja a csirkehúsos brokkolifőzelék bébiételt 2018. 06. 04.

Az Univer Product Zrt. visszahívja az általa gyártott és forgalmazott "brokkoli főzelék csirkehússal 8 hónapos kortól" bébiételt, mert egy összetevőjével kapcsolatban élelmiszerbiztonsági kockázat merült fel.

Tovább »
A repülőkről kitiltott durián gyümölcsöt küldi az űrbe Thaiföld 2018. 06. 04.

A romlott húsra emlékezető bűze miatt repülőkről és liftekből kitiltott duriánt küldi az űrbe Thaiföld, hogy megvizsgálja eltarthatóságát.

Tovább »
Skybaby: magyar fejlesztésű, új energiaital kerül piacra 2018. 06. 01.

Saját fejlesztésű energiaitalt visz piacra a Skybaby SD Kft., a cég a 250 millió forintos fejlesztés után gyártóüzemet is létesít.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 179

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.