GasztroHírek

Új védjegyek a kiváló és környezetbarát termékeknek 2019. 09. 25.

A termékek kiválóságát és a környezetbarátságát tanúsító új védjegyeket hozott létre a hazai eredetet igazoló legismertebb védjegyrendszert működtető Magyar Termék Nonprofit Kft. A független szakemberek által odaítélt új védjegyekért már jelentkezhetnek a magyarországi gyártók. Az első Kiváló Termék a...

Tovább »
Ezres vendégsereg előtt vizsgázik a szülinapi tortaverseny győztese 2019. 09. 25.

Még másfél héten át, egészen október 2-ig lehet nevezni az Allee születésnapi tortasütő versenyére. Az Allee ugyanis idén ünnepli 10. születésnapját, és az évfordulóról nem hiányozhat a torta sem.

Tovább »
Koncertekkel és parázson járással kezdődik az Őrségi Tökfesztivál 2019. 09. 25.

Koncertekkel és egy Guinnes rekordkísérlettel kezdődik pénteken a 16. Őrségi Tökfesztivál Szalafőn; az arra vállalkozóknak kétszáz métert kell parázson megtenniük.

Tovább »
Mautner Zsófi elárulja kedvenc koreai receptjeit 2019. 09. 24.

Mautner Zsófi életében az utazás és az ételek szeretete szorosan összefonódik: az idegen kultúrák, emberek, kulináris élmények rendre beépülnek a fogásaiba is. Nemrég részt vett egy koreai gasztrotúrán, az onnan nyert inspiráció pedig számtalan izgalmas receptben köszön vissza, melyek közül most háromról felfedi a...

Tovább »
Ketchupokat tesztelt a Nébih 2019. 09. 19.

Kisebb-nagyobb jelölési hiányosságokat talált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a ketchupok ellenőrzésekor, a termékek élelmiszerbiztonsági és -minőségi szempontból megfeleltek a teszteken.

Tovább »
Egy hétig minden a megfizethető ízekről szól 2019. 09. 18.

Közeleg az Országos Étterem Hét őszi programja, amelynek keretében október 7. és 13. között hazánk számos kiváló éttermének menüsorait kóstolhatják meg országszerte az érdeklődők. Az októberi programhoz minden eddiginél több, összesen 25 új vendéglő csatlakozott, a visszatérőkkel együtt pedig már most több mint...

Tovább »
Ismét megtelik a piros lábos 2019. 09. 17.

A PirosLábos fesztivál immár hatodik éve az, aminek kitalálták: családias rendezvény, ahol a látogató egy napra Szigetmonostor lakóinak, művészeinek, éttermeinek a vendége lehet.

Tovább »
Koppány Levente nyerte a világ legjobb fiatal séfjét kereső verseny elődöntőjét 2019. 09. 25.

Miután a közép-európai régió legtehetségesebb fiatal szakácsai kulináris bátorságukról tettek tanúbizonyságot, Koppány Levente nyerte a megmérettetést, és ő vehet részt a S.Pellegrino Young Chef milánói döntőjében 2020. május 8–9-én.

Tovább »
Élelmiszermentő város lett Debrecen 2019. 09. 16.

Debrecen "élelmiszermentő város" lett - mondta Széles Diána (Fidesz-KDNP), a város szociális területet felügyelő alpolgármestere, amikor a Hajdúsági Sütödék telephelyéről útnak indították az első városi élelmiszermentő adományt a családok helyi átmeneti otthonába és a hajléktalanok menedékhelyére.

Tovább »
Számíthatnak a kormány segítségére a paprikatermesztők 2019. 09. 16.

Számíthatnak a magyar kormány segítségére a kalocsai fűszerpaprika termelők, a feldolgozásban, az értékesítésben valamint paprika piaci szerepének javításában és növelésében is támogatják őket - mondta az agrárminiszter a XXX. Kalocsai Paprikafesztivál megnyitóján.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 203

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.