GasztroHírek

Elindult a nevezés a nemzetközi pálinka és párlat versenyre 2018. 11. 20.

2019. április 12. és 14. között, immáron huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Gyulai Pálinkafesztivál. A fesztivál kísérőrendezvényeként meghirdetésre került a „Brillante – 2019 Hungarian Spirits Award”, amelyre kereskedelmi főzdék pálinkáit, valamint bérfőzetők és magánfőzők párlatait várják.

Tovább »
Sikerfilmek az Aria Hotel mozitermében 2018. 11. 20.

A Cirko Film, a Magyar Nemzeti Filmarchívum és az Aria Hotel Budapest együttműködésével folytatódik az őszi moziszezon. A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít. A filmrajongók a High Note SkyBarban kezdhetik az estét,...

Tovább »
Egyetlen nemzeti védjegyet alkalmazna az Agrárminisztérium 2018. 11. 19.

Az Agrárminisztérium olyan új, állami minősítési rendszert szeretne létrehozni, amely kiváltja az összes egyéb minőségi emblémát, egyetlen erős védjegyet teremtve - közölte az agrárminiszter Hévízen.

Tovább »
A pálinkafőzés veszélyei: emiatt történnek balesetek 2018. 11. 15.

A párlatfőzés amennyi örömöt, annyi veszélyt is jelenthet, ha nem szakszerűen járunk el, és nem megfelelően tároljuk és fogyasztjuk ezt a nemes italt. Ezt alátámasztja több, az elmúlt években történt tragédia és baleset is. A Pálinka Nemzeti Tanács és annak elnöke, Mihályi László ezért úgy döntött, hogy listába...

Tovább »
Borszalon és a régió kedvencei 2018. 11. 15.

A Pécsi Borozó az egyetlen vidéki kiadású, de országosan terjesztett gasztronómiai és bormagazin, amely az idén első alkalommal rendezi meg az Adventi Borszalont december 8-án, ahol negyven pincészet és más gasztronómiai kiállítók termékeit kóstolhatják meg az érdeklődők. A Borszalon hiánypótló kezdeményezés, ahol a...

Tovább »
Magyar élelmiszereket népszerűsítenek Kínában 2018. 11. 06.

Agrárpavilonnal és látványkonyhával népszerűsíti a magyar élelmiszereket Kínában az Agrármarketing Centrum.

Tovább »
Csúcsgasztronómiai találkozó Budapesten 2018. 11. 05.

November 8-án együtt főz a jelenlegi magyar Bocuse d'Or csapat, azaz Pohner Ádám, Csillag Richárd, Segal Viktor és Hamvas Zoltán, két norvég Bocuse legenda, Odd Ivar Solvold és Ørjan Johannessen, valamint Széll Tamás és Szulló Szabina. A vacsorajegyekből befolyt összeg a magyar Bocuse d’Or csapat felkészülését támogatja.

Tovább »
Készítse el otthon Wolf András különleges őszi hagymalevesét 2018. 10. 30.

Hagymalevesről már mindenki hallott, de vajon Szent Jakab-kagylóval és pisztrángkaviárral feldobva kóstolta már?

Tovább »
Gerbeaud születésnapi sütiműhely az Émile-ben 2018. 10. 30.

A cukrászművészet kulisszatitkaiba vezeti az érdeklődő „süti szerelmeseket” az idén 160 éves Gerbeaud három novemberi hétfőn. A sütiműhelyeknek neves vendégei is lesznek: november 5-én Rákóczi Ferenc, 12-én Rúzsa Magdi, 19-én pedig Dobó Kata cukrászkodik a vendégekkel és a Gerbeaud kreatív cukrászmesterével.

Tovább »
Százszorséf – Michelin-csillag ragyog a Gellért Hotelre 2018. 10. 29.

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes head chefje ezúttal a Danubius Hotel Gellért Márton napi Borfesztiváljának “díszvendégeként” a fesztivál exkluzív eseménye, a Lakosztályétterem vendégeit varázsolja el fine dining ételsorával és a hozzá tartozó borválogatással.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 189

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.