GasztroHírek

Szeretnek a fiatalok piacra járni? 2017. 03. 14.

A fiatalok inkább főznek, és szeretik a piacon beszerezni a hozzávalókat, viszont kevéssé fine dining és nem is gyorsétterem pártiak. A zöldség és gyümölcs népszerűbb, mint az édesség, és ha nem lenne a közelükben szupermarket, akkor a többségük piacra járna – derül ki a Fény Utcai Piac legfrissebb online...

Tovább »
Ma kezdődik a tavaszi Országos Étterem Hét 2017. 03. 13.

Hétfőtől vasárnapig kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai az Országos Étterem Héten.

Tovább »
Megkóstoljuk Donald Trump borait 2017. 03. 16.

Izgalmas pincészetek, csúcskategóriás pezsgők - aki kíváncsi, mi számít menőnek a borok világában, ne hagyja ki a VinCE-t.

Tovább »
Határidő az őstermelői igazolványoknál 2017. 03. 13.

2017. március 20-ig érvényesíthetik igazolványukat az őstermelők annak érdekében, hogy őstermelői jogviszonyuk folyamatos legyen és az őstermelőként történő értékesítési tevékenységüket idén is jogszerűen folytathassák. A március 1-jei adatok szerint mintegy 7700 őstermelőként biztosított nem érvényesítette még...

Tovább »
Kolbász- és sódarmustra Gyulán 2017. 03. 12.

Gyulán hamarosan indul a turisztikai szezon: március 31. és április 2. között rendezik meg a VII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustrát.

Tovább »
Bock- és Koch-sikerek 2017. 03. 11.

Az idén 16. alkalommal megrendezett Országos Syngenta Borverseny díjait március 9-én adták át Siófokon. A Quadris elnevezésű fődíjat ezúttal – egy kéknyelű és egy ötputtonyos aszú mellett – a Bock Pince 2011-es Capella-cuvée-je nyerte el, míg a legeredményesebb versenyző hét aranyéremmel és egy nagyarannyal a Koch...

Tovább »
Tavaszi gasztro ünnep Palkonyán 2017. 03. 09.

Immár hagyományosan a Hú!SVÉT+7 nevű rendezvénnyel startol el a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) 2017-es éve az ünnepet követő hétvégén (április 22-23). Az esemény házigazdája, a Villányi borvidék közkedvelt gasztronómiai színfoltja, a lakásétteremként és gasztroműhelyként működő PalKonyha.

Tovább »
Sok a hamis méz 2017. 03. 09.

Lesújtó eredménnyel zárult az Európai Unió kiemelt mézpiaci ellenőrzése, a minták több mint húsz százalékáról derült ki, hogy hamisítvány; az eredményeket látva az Európai Bizottság egy központi mézadatbank létrehozását tervezi.

Tovább »
Indul a gasztro-konvoj 2017. 03. 09.

Vidéket járják az ország legjobb food truck-osai, akik idén többek között Egerbe, Győrbe, Veszprémbe és Miskolcra is ellátogatnak egy-egy rendezvényre. Közben a nagy street food eseményekből a fővárosba is jut majd, májusban és szeptemberben ismét Food Truck Show-t rendeznek a Kincsem Parkban.

Tovább »
18 villányi pincészet prémium borai Budapesten 2017. 03. 08.

Tizennyolc neves villányi pincészet - köztük Gere Attila, Bock József, illetve Tiffán Ede és Zsolt borászata mutatja be prémium borait a március 17. és 19. között a budapesti Corinthia Hotelben megrendezésre kerülő VinCE Budapest Wine Show-n

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 146

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább