GasztroHírek

A szabad pálinkafőzést ünneplik Füzéren szombaton 2018. 09. 27.

Kilencedik alkalommal ünneplik a Szabad Pálinka Napját a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Füzéren szombaton.

Tovább »
Több ezer látogatót várnak hétvégén a XV. Őrségi Tökfesztiválra 2018. 09. 27.

Több ezer látogatót várnak a szervezők a Nyugat-Dunántúl egyik kiemelkedő kulturális, ökoturisztikai és gasztronómiai rendezvényének számító Őrségi Tökfesztiválra, amelyet immár tizenötödik alkalommal rendeznek meg a hétvégén.

Tovább »
Arany Péntekkel és Pimasz Úrral jön a 6. Kürtőskalács Fesztivál 2018. 09. 26.

Már csak két hét és október 12-14. között újra itt a 6. Kürtőskalács Fesztivál, melynek házigazdája idén Papp Gergő, „Pimasz Úr” lesz. Különlegességként beköszönt az „Arany Péntek” és szombaton a jótékonysági közösségi sütésen, a Kürtős Kalandon megválasztják a legjobb kürtőskalács-desszertet...

Tovább »
Másodszor is vár a piac konyhája 2018. 09. 24.

Még mindig lehet regisztrálni a Magyar Konyha, a SVÉT és a PGA rendezvényére, ahol előadások mellett minőségi magyar termékek bemutatása és kóstolása is a program része.

Tovább »
Indul a Gasztrohegy Badacsony 2018. 09. 24.

Októbertől áprilisig tartó gasztronómiai programsorozattal várják a gasztronómia és a bor szerelmeseit Badacsonyba.

Tovább »
Idén is a világ legjobbjai között a magyar tökmagolaj 2018. 09. 20.

Habár a betakarítás még zajlik, az aratás bizonyos értelemben augusztusban már megtörtént.

Tovább »
Székelyföld Gyöngyszemei a Szépasszonyvölgyben 2018. 09. 20.

Idén újra összekapcsolódnak a szüreti programok a Székelyföld értékeit bemutató rendezvénnyel, a pénteken kezdődő, háromnapos egri pincefesztiválon.

Tovább »
Harminc pincészet és ötven program várja a villányi vörösborfesztivál résztvevőit 2018. 09. 19.

Csaknem 30 pincészet és mintegy 50 kulturális, könnyűzenei program várja résztvevőket az idén négynaposra bővülő Villányi Vörösborfesztiválon, amelyet október 4. és 7. között 31. alkalommal rendeznek meg a borvidéki városban.

Tovább »
Magyarország először vesz részt a Terra Madre Salone del Gusto fesztiválon 2018. 09. 18.

Először vesz részt országstanddal Magyarország a nemzetközi Slow Food mozgalom legnagyobb rendezvényén, a rendszerint milliós látogatottságot elérő, torinói Terra Madre Salone del Gusto fesztiválon szeptember 20. és 24. között.

Tovább »
Magyar világsiker: Kurkó Zsolt 2018 legjobb “külföldi japán” chéfje Európában 2018. 09. 17.

A budapesti Sushi Sei étterem Sous chéfje nyerte a Washoku World Challenge európai versenyét Párizsban, így ő képviseli majd kontinensünket a tokiói döntőn 2019 elején.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 187

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.