GasztroHírek

Kihirdették a Borászok Borásza díj döntőseit 2017. 03. 30.

Az elismerésre jelölt ötven borász közül Bodó Judit tokaji, Ipacs Szabó István villányi, Jásdi István csopaki, Konyári János balatonboglári és ifj. Szepsy István tokaji bortermelő jutott a Borászok Borásza díj 2017-es döntőjébe.

Tovább »
Hévíz új arca 2017. 03. 30.

Prémium kategóriájú, négycsillagos superior szállodával bővül a hévízi turisztikai kínálat. A Tófürdő közvetlen közelében található, a tíz éves Accent Hotels lánchoz tartozó Bonvital Wellness & Gastro Hotel a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével szab új irányt a város vendéglátásában,...

Tovább »
A fogyasztók érdekében versenyeznek a pékek 2017. 03. 29.

Idén is meghirdeti termékversenyét a Magyar Pékszövetség. A fehér, rozs és innovatív kenyérkategóriákban kiírt versenyre április 18-ig lehet nevezni. A megmérettetés azonban a látszat ellenére nem a pékekről szól, a szakmai felkészültségnél is fontosabb a jó példa. Megmutatni a fogyasztóknak hogy milyen, és mitől jó a...

Tovább »
Újranyitott Madrid legrégebbi kávéháza 2017. 03. 29.

Újra megnyitották a spanyol főváros legrégebbi kávéházát, a Café Comercialt, amely idén ünnepli alapításának 130. évfordulóját.

Tovább »
Kiválasztották az Országtorta verseny döntőseit 2017. 03. 28.

Mogyorós, gesztenyés és gyümölcsös ízkombinációjú tortakreációk jutottak be a Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája versenyek döntősei közé a hétfőn Budapesten megrendezett első zsűrizésen.

Tovább »
Hosszabb szezont ígér Badacsonytomaj 2017. 03. 27.

Kiszámíthatóbb idegenforgalmat, valamint hosszabb turistaszezont igyekszik teremteni Badacsonytomaj Önkormányzata a településen és annak környékén a vendéglátásban érdekelt valamennyi fél bevonásával, és a potenciális vendégkör egységes megszólításával.

Tovább »
Muzeális badacsonyi borokat lehet kóstolni 2017. 03. 25.

Harminc pincészet mutatkozik be a frissebb évjáratok mellett idén muzeális tételekkel is a Badacsony New Yorkban elnevezésű kóstolón április 5-én a budapesti New York-palotában.

Tovább »
Hol terem a legszebb oportó? 2017. 03. 24.

A Portugieser du Monde borversenyen immár ötödik éve választják ki a legjobb portugieser borokat Pécsett. A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin felhívására évről-évre több bor érkezik a fajta egyetlen világversenyére és egyre több a külföldi pincészet a kóstolófesztiválon is.

Tovább »
Hamvas Bélára emlékeznek Eperjesen 2017. 03. 23.

Hamvas Béla Kossuth-díjas íróra, filozófusra emlékeznek születésének 120. évfordulóján szülővárosában, a szlovákiai Eperjesen csütörtökön és pénteken.

Tovább »
Ismét győztek a magyar pálinkák 2017. 03. 23.

Az ausztriai Destillatán, Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén a magyar nemzeti győztes az Agárdi Pálinkafőzde lett - mondta Wolfgang Lukas, a versenyt rendező cég ügyvezető igazgatója szerdán a budapesti díjátadón.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 149

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább