GasztroHírek

Sajtsiker Dubajban 2017. 03. 06.

5 nap alatt mintegy 250 kilogramm sajtot fogyasztottak el a látogatók Dubajban a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari rendezvényén, a Gulfood kiállításon a Kőröstej csoport standjánál. Február 26. és március 2. között több ezren láthatták a világújdonságnak számító Hajdú gyros sajtot, amit a gyroshoz hasonlóan,...

Tovább »
Először rendezik meg a halak napját 2017. 03. 06.

Először rendezik meg a halak napját március 20-án a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHoSZ) székházában, ahol konferenciát rendeznek, de emellett más, közönségcsalogató programokat is szerveznek.

Tovább »
Hétvégén Konyhakiállítás a fővárosban 2017. 03. 03.

Március első hétvégéjén a Budapest Aréna ad otthont a Konyhakiállítás 2017. rendezvénynek, ahol minden a konyha és a kulináris élvezetek körül forog. Aki új konyhát tervez, annak mindenképp érdemes ellátogatnia a kiállításra: itt ugyanis a legújabb konyhabútorok, konyhagépek, konyhai eszközök, komplett enteriőrök és...

Tovább »
Minőségi gasztronómia, határok nélkül 2017. 03. 02.

A hazai gasztronómia legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a régió legjobb éttermeiből is bemutat néhányat, és vendégül hívja a környező országok sztárséfjeit, hogy mást ne mondjunk, itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, aki Szlovéniából érkezik majd. Az OTP...

Tovább »
Goût de/Good France: a francia gasztronómia ünnepe 2017. 03. 01.

Magyarországon 15 étterem – köztük 11 fővárosi – is részt vesz a Goût de / Good France gasztroeseményen, amelyek között a csúcsgasztronómia és a minőségi bisztró egyaránt képviselteti magát, és amelyek március 21-én különleges, kifejezetten az eseményre összeállított, franciás menüsorral várják az...

Tovább »
A Balatonnál idén is megrendezik a Torkos Csütörtököt 2017. 03. 01.

A jelenlegi adatok szerint a Balaton körül 14 település - étterem, vendéglő, gyorsétterem - tartja meg a hagyományos Torkos Csütörtök akciót. Egyes helyeken a hamvazószerda utáni csütörtököt "kövércsütörtöknek" vagy "zabálócsütörtöknek"nevezték, mert e napon ismét szabad volt húst enni, hogy elfogyasszák a farsangi...

Tovább »
Új kategória: Brillante néven hirdettek párlatversenyt 2017. 02. 28.

Brillante-2017 néven rendezik meg a Gyulai Pálinkafesztivál keretén belül a párlatversenyt, amelyre a magán- és bérfőzetők mellett idén kereskedelmi főzdék is nevezhetnek.

Tovább »
A Costes lett az év étterme 2016-ban 2017. 02. 28.

A Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat 2016-os teljesítménye alapján a hétfő este rendezett díjátadó gálán Budapesten.

Tovább »
Élelmiszerminőség és politika 2017. 02. 27.

Rendkívüli kormányfői csúcstalálkozón foglalkozik majd a négy visegrádi ország - Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia - azzal a problémával, hogy a nagy nemzetközi cégek eltérő összetételben és minőségben forgalmazzák azonos márkájú élelmiszertermékeiket Nyugat-, illetve Kelet-Európában - jelentette be...

Tovább »
Magyar sikerek a Dublin Craft Beer sörversenyen 2017. 02. 27.

Huszonhárom magyar sört díjaztak a Dublin Craft Beer Cup elnevezésű írországi kézművessör-versenyen, amelyen a nagydíjat is egy magyar sörfőzde, a Horizont kapta.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 146

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább