GasztroHírek

Bioszigettel és biopiaccal is vár a 78. OMÉK 2017. 05. 09.

A magyar föld legjavát a korábbi éveknél egységesebb és hangsúlyosabb megjelenéssel mutatják be a biogazdák, biotermelők és szakmai szervezetek a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK).

Tovább »
Kiválasztották Az Országház borait 2017. 05. 08.

Első alkalommal választották ki Az Országház borait; a címet nyolc kategóriában ítélték oda, elsősorban a Kárpát-medencében őshonos fajtákból készült tételeknek.

Tovább »
A világ legdrágább tacója 7000 dollárért kelt el 2017. 05. 04.

Egy amerikai vendég 7000 dollárt (2 millió forintot) fizetett egy mexikói üdülőhelyen a világ legdrágább, ínyencségekkel megtöltött tacójáért, amelyet jótékony célból árvereztek el.

Tovább »
Átadták a Bocuse d'Or hazai tankonyháját 2017. 05. 04.

A Hungexpo B pavilonjában alakították ki a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tankonyháját, az avató ünnepségre május 2-án került sor.

Tovább »
Idén is lesz Székely Fesztivál a fővárosban 2017. 05. 03.

Jövő hétvégén rendezik meg a Székely Fesztivált Budapesten, a Millenáris parkban, ahol péntektől vasárnapig kulturális programokkal, székely ételekkel, italokkal, kézműves termékekkel várják a látogatókat.

Tovább »
Magyar bivalymozzarella: hamarosan kapható! 2017. 05. 02.

Átadták a gyomaendrődi bivalytej-feldolgozó üzemet a Békés megyei Gyomaendrődön szombaton.

Tovább »
Családi étteremmé alakul a kétéves Émile 2017. 05. 01.

Indulnak a vasárnapi pasaréti piknikek a budai villa kertjében. A Gerbeaud Ház két évvel ezelőtt nyitotta meg budai éttermét az Émile-t, amely most barátságosabb, háziasabb konyhával, gyerek-birodalommal, és a vasárnapi Émile Piknikekkel bővülve várja a vendégeket.

Tovább »
Taroltak a tokaji borok Bordeaux-ban 2017. 04. 28.

A tokaji borok továbbra is sorra nyerik a díjakat. A Bordeaux-ban megrendezett Challenge International du Vin borversenyen a magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet. A Grand Tokaj Zrt. két, a Harsányi Pincészet egy 2013-as, illetve a Pajzos Zrt. 2006-os aszúja, a Patricius Borház 2015-ös, Katinka elnevezésű édes fehér...

Tovább »
Közel-keleti hatásokkal újít a népszerű budapesti ételbár 2017. 04. 27.

Az ősi iszlám törvények szerint vágott húsból készül a Meat&Sauce új bárány szendvicse. A mártott szendvicseiről híres magyar ételbár újabb közel-keleti ízekkel bővíti tavaszi kínálatát, a halal bárányból készül, padlizsános, korianderes szendvicset a nyári szezon kezdetéig kóstolhatják meg az ínyencek.

Tovább »
Édes borok bemutatóján szerepelt Madridban a tokaji aszú 2017. 04. 27.

Természetes édes borok bemutatóján szerepelt Madridban a magyar tokaji aszú; a spanyol fővárosban a héten zajló Salón de Gourmets nemzetközi gasztronómiai vásárhoz kapcsolódó, egy-egy német, spanyol és magyar borvidéket bemutató borkóstolón Josep Roca, a többször is a világ legjobb éttermének választott El Celler de Can...

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 153

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább