GasztroHírek

A Nébih szennyeződött tejet hívott vissza a forgalomból 2018. 09. 17.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szennyeződött tejet hívott vissza a forgalomból.

Tovább »
Somlói Juhfark Ünnep tizenhét pincészet boraival 2018. 09. 14.

A Somló emblematkus szőlőfajtája, a juhfark legjobb tételeit vonultatja fel szombaton a tizenhét pincészet részvételével meghirdetett 3. Somlói Juhfark Ünnep, amely workshopokat, pincelátogatást és dűlőtúrát is kínál a Somló-hegyen.

Tovább »
A világ legősibb sörfőzdéjét találták meg az izraeli Raqefet-barlangban 2018. 09. 14.

Már 13 ezer éve létezett a sörfőzés gyakorlata a Földközi-tenger keleti medencéjében, ami ötezer évvel korábbi, mint az Észak-Kínában a sörkészítésről eredetéről talált eddig legősibb bizonyítékok.

Tovább »
Borok és ritmusok Óbudán 2018. 09. 13.

A hagyományok szerint érkezik idén ősszel is a VI. Óbudai Bornapok szeptember 21-23. között. A háromnapos bormustrán az érdeklődők válogatott hazai borokkal találkozhatnak és szakértő sommelier segítségével mélyíthetik el boros ismereteiket, miközben a zenei programok hamisítatlan fesztiválhangulatát élvezik az óbudai...

Tovább »
Érték és Minőség Nagydíjat nyert a Kürtőskalács Fesztivál szervező csapatának találmánya 2018. 09. 13.

Első alkalommal adták át a Parlamentben a két évtizedes múltra visszatekintő Magyar Termék Nagydíj ambiciózus szellemi örököseként életre hívott Érték és Minőség Nagydíjat, amelyre a kiírás szerint a tanúsított minőség és az érték iránt elkötelezett vállalkozások pályázhattak; a díjat 46...

Tovább »
Nemzetközi Street Food Fesztivál készül az Andrássyn 2018. 09. 13.

17 ország gasztronómiája mutatkozik be az Andrássy úton hétvégén, a Nemzeti Vágtával és az autómentes nappal egyidőben rendezett gasztro sétányon. A világ ízeit magyar séfek készítik el és mutatják be a látogatóknak, akik olasz piadinát, mexikói burritot, eredeti bosnyák lepényt és belga waffelt is kóstolhatnak. A...

Tovább »
Robotpincér szolgál fel egy győri étteremben 2018. 09. 13.

A győri Liu’s Cooking a legmodernebb módszerekkel orvosolja a munkaerőhiányt.

Tovább »
Szőlős édesség nyerte el az első Budapest Desszertje díjat 2018. 09. 12.

Szőlős fehércsokoládés édesség nyerte el első alkalommal a Budapest Desszertje címet, amelyet hétvégén a 8. Édes Napok Budapest rendezvényen kóstolhat meg a közönség.

Tovább »
Új konyhafőnök a Hilton Budapestben 2018. 09. 11.

Nyugdíjba vonul László György, a szállodavállalat vezető konyhafőnöke és Horváth Csaba, a Hilton Budapest executive chefje. Maráczi Imre corporate executive chef és director of food & beverage pozícióban csatlakozik a Danubius Hotels Grouphoz.

Tovább »
Újra felcsendülnek Villány csillagai 2018. 09. 11.

A Villány-Siklósi Borút borászai nyolcadik alkalommal állnak a kultúra mellé, hogy boraikat kóstoltatva segítsék az Európai Bordalfesztiválok szervezését.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 187

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.