GasztroHírek

Együtt mutatkozott be a három magyarországi borvidéki márka 2019. 05. 22.

A másik két magyarországi borvidéki márkával, a Villányi REDy-vel és a pannonhalmi PH-Értékkel közösen mutatták be a BalatonBor 2018-as évjáratát kedden Budapesten.

Tovább »
Elindult az országos bor roadshow 2019. 05. 21.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai szervezetekkel együttműködve idén márciusban létrehozta a magyar bor új márkakoncepcióját. Az egységes, „Magyar bor - Személyesen” üzenetrendszert és a nyáron induló bor.hu egységes borászati webportált az MTÜ országos előadássorozat keretében személyesen népszerűsíti...

Tovább »
Több evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek 2019. 05. 20.

Több evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, ezzel növelik az elhízás kockázatát, ugyanis egy úttörő kutatás szerint átlagosan napi 500 kalória többletbevitelt jelentenek.

Tovább »
Pezsgőkonferencia - mindent a buborékról! 2019. 05. 15.

Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy bemutatkozzanak és szakmai vitát folytassanak egy önálló konferencián. Eljön többek között a világhírű Ruinart borásza és bejelentkezik Bruno Paillard is.

Tovább »
Világhírű buborékok a Gourmet Fesztiválon 2019. 05. 15.

A világ egyik leghíresebb pezsgőjét is megkóstolhatják azok, akik május 16-19. között kilátogatnak a Millenárisra. Szombaton lesz pezsgőkurzus és pezsgős ebéd is.

Tovább »
Több mint tízmillió embert lát el a magyar élelmiszergazdaság 2019. 05. 14.

Jelenleg több mint tízmillió embert lát el a magyar élelmiszergazdaság, de technológiai és egyéb fejlesztésekkel akár húszmillió embernek is tudna megbízható, egészséges élelmiszert adni - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeriparért felelős országos alelnöke.

Tovább »
Ma kezdődik Budapesten az ötödik Székely Fesztivál 2019. 05. 10.

Pénteken kezdődik a Székely Összefogás Alapítvány szervezésében az ötödik Székely Fesztivál a budapesti Millenáris parkban, ahol péntektől vasárnapig kulturális programokkal, székely ételekkel, italokkal, kézműves termékekkel várják a látogatókat.

Tovább »
Isteni sört ígér nekünk az angol nagykövet 2019. 05. 09.

Másodszor rendezik meg a régió rangos nemzetközi kézműves sörfesztiválját, a Budapest Beer Weeket, mely a május 24-25-i kóstolónapokban csúcsosodik ki. A szervezők és az esemény fővédnöke, Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete május 7-én, kedden ismertette a sörös buli programját.

Tovább »
220 millió forintból indult pályázat a hungarikumok népszerűsítésére 2019. 05. 09.

A hazai és a külhoni nemzeti értékek, hungarikumok népszerűsítésére és a Kárpát-medencei hagyományos öltözetkultúra továbbörökítésére 220 millió forintos keretösszeggel indult pályázat - mondta az Agrárminisztérium (AM) kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztosa.

Tovább »
Megnyitott a SPAR online shopja 2019. 05. 08.

A kiskereskedelmi üzletlánc elindította webshopját, a házhoz szállítási szolgáltatás Budapest teljes területén és 49 környező településen érhető el. A több mint 960 millió forintos fejlesztés az év végéig csaknem száz újabb munkahelyet teremt.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 200

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.