GasztroHírek

Olaszrizling Október: nagykóstoló tizennégy borvidék boraival 2018. 10. 10.

Tizennégy borvidék olaszrizlingjeit és olaszrizling alapú házasításait felsorakoztatva mutatja be Magyarország legkedveltebb fehérborát a 6. Olaszrizling Október nagykóstoló szombaton a Hotel Corinthia Budapestben.

Tovább »
Saját kocsmát kap a Horizont sörfőzde 2018. 10. 09.

A Kőbánya túlsó felén dolgozó, remek söröket főző Horizont végre fix helyet kap a város szívében.

Tovább »
Fémdarab egy goji bogyós termékben 2018. 10. 09.

Az Egyesült Királyság bejelentése szerint – vállalati önellenőrzés során – fémdarabokat találtak az egyik, csokoládéba mártott nyers goji bogyó termékben, amelyből Magyarországra is érkezett. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról.

Tovább »
Keddtől egy hétig tart a Metro gasztronapok 2018. 10. 09.

Október 9. és 14. között több mint 2800 hazai vendéglátóhely és egyéb szolgáltatás várja országszerte kedvezményes ajánlatokkal a hozzájuk betérőket.

Tovább »
Csökkenteni kell az élelmiszerhulladékot 2018. 10. 08.

Csökkenteni kell az élelmiszerhulladékot, Magyarország jó úton halad a háztartások élelmiszerpazarlása elleni küzdelemben - mondta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a LIFE Food Waste Platform élelmiszerhulladékok keletkezéséről és mérsékléséről szervezett nemzetközi konferenciáján...

Tovább »
Összefogás szükséges a hazai almatermesztésben 2018. 10. 05.

A hazai almatermesztés problémáinak megoldásához közös javaslat, megegyezés és a gazdák összefogása szükséges - mondta az agrárminiszter a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban, az Őszköszöntő Szabolcsi Almanap elnevezésű rendezvényen.

Tovább »
Októberben ismét kolbászfesztivál Békéscsabán 2018. 10. 04.

Idén októberben is megrendezik a Csabai Kolbászfesztivált, amelynek kolbászkészítő versenyére 750 csapatot várnak.

Tovább »
Az agrárium hívó szava: digitalizáció 2018. 10. 04.

Középtávon a hazai mezőgazdaság és élelmiszerágazat hatékonyságának növelése, hosszútávon a magyar lakosság biztonságos élelmiszerellátása és az exportpiacokon való érvényesülés az agrárium fő célkitűzése – mondta Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezető igazgatója az ITSZÜRET 2018 – Egy...

Tovább »
Bio paleo müzlit hívott vissza a DM 2018. 10. 03.

Bio paleo müzlit hívott vissza a DM Magyarország Kft., miután az üzletlánc önellenőrzése során a vizsgált termékben tropán-alkaloidokat fedeztek fel, amelyek átmeneti egészségkárosodáshoz vezethetnek, látászavart, pupillatágulást, szájszárazságot és fáradékonyságot okozhatnak.

Tovább »
Cabernet franc világtalálkozó Villányban 2018. 10. 02.

A Villányi borvidék negyedik alkalommal szervez kétnapos rendezvénysorozatot novemberben, melynek fő témája a cabernet franc. Villányban évről-évre kiemelkedő minőségű szőlőből készülnek a Villányi Franc néven forgalmazott prémium vörösborok, nem véletlen, hogy ennek a fajtának szentelnek egy konferenciát és egy...

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 189

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.