GasztroHírek

Új termelői piac nyílt a Tabánban 2017. 03. 22.

Új termelői piac nyílt az I. kerületi Tabán tetején, a Czakó Kertben, a régi parasztház udvarán. Szombatonként az ország legjobb termelői hozzák el portékáikat: zöldségek, gyümölcsök, sajtok, húsfélék mellett különféle virágok, magok, palánták és más különlegességek is szerepelnek a kínálatban.

Tovább »
Hungarikum lett az Egri Bikavér 2017. 03. 22.

Újabb értékekkel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár. A Tokaji aszú mellett az Egri Bikavér az egyetlen borfajta, amelyik a hungarikumok közé emelkedett.

Tovább »
Ősszel érkezik Jamie Oliver új sorozata 2017. 03. 21.

Újabb hároméves exkluzív szerződést kötött Jamie Oliver brit sztárszakács a Channel 4 brit tévécsatornával, a megállapodás részeként fogják bemutatni ősztől a brit sztárszakács Quick and Easy című új sorozatát.

Tovább »
Zwack: Elsőként a szuperprémium gyögynövénylikőrök piacán 2017. 03. 21.

Magyarországon elsőként szuperprémium gyógynövénylikört fejlesztett ki a Zwack család. A legismertebb vendéglátóhelyeken már év eleje óta kapható az Unicum Riserva, a kiskereskedelmi üzletek polcain azonban csak nyár elejétől lesz megtalálható a Zwack Unicum új szuperprémium terméke.

Tovább »
Így étkeznek a szerzetesek 2017. 03. 20.

A szerzetesek étkezési kultúráját bemutató kiállítások láthatók a tihanyi apátságban.

Tovább »
D-NAP Keszthelyen 2017. 03. 17.

Hagyományteremtő céllal indul idén a D-NAP(ok) gasztropiknik a Keszthely Yacht Kikötőben, melyen a Balaton neves és jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építő éttermei és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja mindent a dödöllére tesznek fel.

Tovább »
Szeretnek a fiatalok piacra járni? 2017. 03. 14.

A fiatalok inkább főznek, és szeretik a piacon beszerezni a hozzávalókat, viszont kevéssé fine dining és nem is gyorsétterem pártiak. A zöldség és gyümölcs népszerűbb, mint az édesség, és ha nem lenne a közelükben szupermarket, akkor a többségük piacra járna – derül ki a Fény Utcai Piac legfrissebb online...

Tovább »
Ma kezdődik a tavaszi Országos Étterem Hét 2017. 03. 13.

Hétfőtől vasárnapig kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai az Országos Étterem Héten.

Tovább »
Megkóstoljuk Donald Trump borait 2017. 03. 16.

Izgalmas pincészetek, csúcskategóriás pezsgők - aki kíváncsi, mi számít menőnek a borok világában, ne hagyja ki a VinCE-t.

Tovább »
Határidő az őstermelői igazolványoknál 2017. 03. 13.

2017. március 20-ig érvényesíthetik igazolványukat az őstermelők annak érdekében, hogy őstermelői jogviszonyuk folyamatos legyen és az őstermelőként történő értékesítési tevékenységüket idén is jogszerűen folytathassák. A március 1-jei adatok szerint mintegy 7700 őstermelőként biztosított nem érvényesítette még...

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 149

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább