GasztroHírek

Hazai kraft sört kínál idén tavasztól a Café Frei 2019. 04. 10.

Működése során most először vezet be alkoholos italt a Café Frei, a kraft söröket készítő Hoptop Brewery-vel együttműködésben. A kávézóban szezonalitás szerint elérhetőek a kézműves magyar sörök, elsőként egy Dupla IPA-t kóstolhatnak a vendégek, amelynek különlegességét a hozzáadott Ceylon Tea és a narancsdarabok...

Tovább »
A kőszegi Szőlő jövés ünnepével és a kékfestés hagyományával bővült a Magyar Értéktár 2019. 04. 08.

A Hungarikum Bizottság hétfői döntése értelmében a kőszegi Szőlő jövés ünnepével és a magyarországi kékfestés hagyományával bővült a Magyar Értéktár - jelentette be Nagy István agrárminiszter hétfőn, Budapesten.

Tovább »
Hétvégén irány Etyek! 2019. 04. 05.

Dallamokkal, ízekkel és illatokkal várja a Tavaszi Etyeki Piknik a látogatókat április 6-7-én. Kinyílnak a pinceajtók a Gasztrosétányon, és várnak minden különleges zamatra, kultúrára és igényes szórakozásra vágyó vendéget.

Tovább »
Kucsmagomba napokat rendeznek a Természettudományi Múzeumban 2019. 04. 04.

A tavasz első hírnökei közé tartozó kucsmagombák megjelenése alkalmából egész napos családi programokkal várják a látogatókat a Természettudományi Múzeumban április 5. és 7. között.

Tovább »
GastroPan: díjat nyert a magyar pék kenyere 2019. 04. 02.

Közel 21 ezren látogatták meg a hét végén Aradon tartott 11. GastroPan pék- és sütőipari, valamint gasztronómiai szakmai kiállítást, amelyen Magyarország nemzeti standdal vett részt.

Tovább »
Megalapították és átadták az első Pataki János díjat 2019. 04. 02.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és Pataki Ádám cukrászmester díjat alapítottak Pataki János, az Ipartestület és az UIBC (Pékek és Cukrászok Nemzetközi Szövetsége) korábbi elnökének emlékére.

Tovább »
Keresik az év legjobb pálinkáját 2019. 04. 01.

Idén nyáron ismét díjazzák az ország legjobb pálinkáit, a kereskedelmi főzdék április 18-ig nevezhetik a legjobb termékeiket.

Tovább »
Javában tart a mangalicafogyasztást ösztönző kampány 2019. 03. 29.

Az idén először népszerűsíti kampánnyal a mangalicahús fogyasztását "Egyél jót - a mangalicahús különleges" címmel április 18-ig az Agrármarketing Centrum (AMC) az Agrárminisztérium (AM) támogatásával és a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének szakmai közreműködésével - mondta Giczi Gergely, az AMC ügyvezető...

Tovább »
Tavasszal újraindulnak a programok a Fény Utcai Piacon 2019. 03. 28.

A tavalyi sikeren felbuzdulva, idén már szinte egész éves programsorozattal készül a Fény Utcai Piac a vásárlóinak. A „programnaptár” sűrű, a rendezvények már tavasszal várják a látogatókat. A Piac is megünnepli a Magyar Költészet Napját, lesz húsvéti tojásfestés, gyereknapi programok, és számos más izgalmas...

Tovább »
PécsiSör Beer & Traditional Food: magyar ízek a tányéron és a pohárban 2019. 03. 28.

Autentikus magyar ételek mellé kínálja legjobb söreit a Pécsi Sörfőzde Budapest szívében, a Káldy Gyula utcában. A közelmúltban nyitott Pécsi Sör Beer & Traditional Food a főzde saját éttermeként nem csak a turisták, hanem a budapestiek számára is tartogat kellemes meglepetéseket.

Tovább »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 198

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.