GasztroHírek

Melyik lesz idén Magyarország Tortája? – Íme a döntős torták 2019. 05. 08.

Bemutatták a Magyarország tortája és Magyarország cukormentes tortája verseny idei döntőseit. A fináléba öt-öt cukrászda alkotása került, a győzteseket augusztus elején hirdetik ki.

Tovább »
Kürtőskalács Vigalom lesz a Holnemvolt Várban 2019. 05. 07.

Hat kürtőskalács-készítő stand várja az érdeklődőket sok más program mellett a Kürtőskalács Vigalom elnevezésű rendezvényen május 10. és 12. között a a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában, a Holnemvolt Várban.

Tovább »
Magyar fúziós konyha Izraelben 2019. 04. 29.

Az izraeli Magyar Kulturális Évad ideje alatt a gasztronómia kitüntetett szerepet kap. Sikerrel zárult a Segal Viktor nevével fémjelzett, április 7-12 közötti izraeli Magyar Gasztronómiai Hét.

Tovább »
Megháromszorozódott a kistermelők száma 2019. 04. 29.

A kormány sokat tesz azért, hogy a kistermelők egyre több lehetőséghez jussanak, ennek is köszönhetően ma háromszor annyian tevékenykednek, mint 2010-ben - mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára Marcaliban.

Tovább »
Többszáz pálinkát visz Sümegre a Pálinka Nemzeti Tanács 2019. 04. 23.

Sümegen, május 20. és 22. között rendezik meg idén az ország elsőszámú pálinkaversenyét, ahol többek között az ország legjobb pálinkáját is kiválasztják majd.

Tovább »
Sörkülönlegességeket kóstolhat Szentendrén 2019. 04. 23.

Május 3. és 5. között rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, valamint a The Carbonfools, az Omen, a Hősök és a Belmondo koncertje várja a látogatókat.

Tovább »
Újra látogatható az érseki pincerendszer Egerben 2019. 04. 18.

Az ünnepi szentmise résztvevői számára már nagycsütörtökön látogatható lesz, a nagyközönség előtt pedig húsvéthétfőn nyílik meg újra az érseki pincerendszer.

Tovább »
Lélegzetelállító barackfavirágzás Boldogkőváralján 2019. 04. 17.

Március legvége, április eleje minden évben izgalmas időszak az abaúji térségben, ugyanis ilyenkor mindenki repesve várja, hogy a barackos új életre kelljen és a fákon kipattanjanak az első virágok. Az egyedülálló élmény pedig még lenyűgözőbb, ha élőben is követhetjük a barackültetvények virágba borulását.

Tovább »
Nyitott pincék napja, kulturális programokkal Szent Ivó Napján 2019. 04. 17.

Immár 18 éve, hogy Abaújszántón minden májusban megünneplik Szent Ivó napját, színvonalas programokat kínálva, minőségi borok társaságában.

Tovább »
VIII. Gere Jazz – funky Villányban 2019. 04. 16.

A nyolcadik Gere Jazz idén nyáron a stílus egyik legvidámabb és legfesztelenebb irányzatával, a funkyval várja a látogatókat. A villányi Gere Attila Pincészetnél június 14-15-én a koncertek mellett a többi főszerepet ismét a borok és a gasztronómia játsszák.

Tovább »
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. ...
  9. 200

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.