GasztroHírek

Tovább bővül a Spar Életmód Programja 2019. 07. 29.

Újabb elemekkel gazdagodik a Spar egészségtudatos életvitelt támogató kezdeményezése. Egy friss recept- és életmódkönyv összeállítása vagy tömegsportesemények támogatása mellett – mint a májusi Ultrabalaton és a szeptemberi Budapest Maraton Fesztivál – a vállalat átfogó cukor-, illetve sócsökkentő programba fogott....

Tovább »
Együnk rovarokat? 2019. 07. 19.

Először mérte meg az ehető rovarok antioxidánsszintjét egy tanulmány, s mint kiderült, a szöcskék és selyemhernyók annyi antioxidánst tartalmaznak, mint a friss narancslé - olvasható a Phys.org tudományos hírportálon.

Tovább »
A villányi Bock Borászat 1,6 milliárd forintos fejlesztést indított el 2019. 07. 16.

A villányi Bock Borászat Kft. 1,6 milliárd forintot ruház be 2020 végéig, egyebek között prémium minőségű borok, szőlőlé, valamint hidegen szárított gyümölcstermékek piacra hozatala érdekében.

Tovább »
A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát 2019. 07. 12.

A cukros üdítőitalok fogyasztása növelheti a rák kockázatát egy nagyszabású, hosszú időn át tartó vizsgálat eredményei alapján.

Tovább »
Ma kezdődik a Bajai Halfőző Fesztivál 2019. 07. 11.

Csütörtökön kezdődik a Bajai Halfőző Fesztivál, amelynek csúcspontja ezúttal is a szombati halfőzés lesz; a tüzet a színpadon felállított bogrács alatt Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek gyújtja majd meg.

Tovább »
Válaszd a hazait! 2019. 07. 10.

Ahogy a legszebb magyar kifejezéseink hiányoznának a nyelvünkből, úgy hiányoznának a magyar termékek is a hazai háztartásokból.

Tovább »
Uniós támogatással fejleszti borászatát az Ostorosbor Zrt. 2019. 07. 08.

Az Ostorosbor Zrt. megkezdte és az év végéig be is fejezi élelmiszeripari beruházását a Heves megyei Ostoroson és Novajon, amelyhez uniós támogatást is igénybe vesz.

Tovább »
Kampányt indított a zöldség-gyümölcs pazarlása ellen a Nébih 2019. 07. 05.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szemléletformáló kampányt indított a zöldség-gyümölcs pazarlása ellen "Vegyél számba!" címmel.

Tovább »
A feldolgozott élelmiszer fogyasztása lehet az oka az autizmusnak 2019. 06. 26.

A feldolgozott élelmiszerek fogyasztása lehet az oka annak, hogy növekszik az autizmus gyakorisága - vélik amerikai kutatók.

Tovább »
Az arany középút Debrecenbe vezet 2019. 06. 21.

Az idei, immár negyedik alkalommal megrendezett Debrecziner Gourmet fesztiválon megbizonyosodhattunk róla, hogy végre vidéken sem csak a sörpados falunapok, vagy a fesztiválnak füllentett borkóstolók világában lehet elmerülni, ha ízvadászatra indul az ember.

Tovább »
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. ...
  9. 203

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.