GasztroHírek

Közös barheszsütés a Madách téren 2018. 05. 07.

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) szervezésében immár harmadik éve megvalósuló rendezvényen nemre, korra, felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül bárki kipróbálhatta a tradicionális, kóser zsidó kalács elkészítését. Több tucat magyar és külföldi jelentkező sütött zsidó kalácsot Fűszeres...

Tovább »
Rosalia Fesztivál - még néhány nap, és kezdődik! 2018. 05. 04.

Hagyományt teremtve, immár hetedik alkalommal veszi birtokba a Városligetet a Rosalia Fesztivál: május 11. és 13. között több mint 50 borász borai - természetesen rozé borok, fröccsök és pezsgők - mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata is bemutatkozik.

Tovább »
Pünkösdkor ismét kinyílnak a pinceajtók Palkonyán 2018. 05. 04.

Huszonnegyedszerre nyitja meg kapuit májusban a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék. A Villányi Borvidék leghangulatosabb falucskájába több ezer látogatót várnak.

Tovább »
Glamping Piknik Noszvajon - a SVÉT szervezésében 2018. 05. 03.

A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping nyílt napján, a Glamping Pikniken, 2018. június 3-án, vasárnap immár ötödször bizonyítja be, hogy lehet más a nyári pihenés. Az idei év tematikája a bubi, mert a hotel tulajdonosai bubisan szeretik a vizet, a bort és a pihenést is.

Tovább »
Fából készítenek szeszesitalt Japánban 2018. 05. 03.

Faanyagból készítenek emberi fogyasztásra alkalmas alkoholt japán kutatók, akik egy speciális módszerrel állítják elő a különleges italt.

Tovább »
Tanösvényt avattak a Béres Szőlőbirtokon 2018. 05. 03.

Nem csak pazar panorámája, különlegesen finom borai miatt kitűnő úti cél a Tokaji borvidék: a Béres Szőlőbirtokhoz tartozó Lőcse-dűlő felnőttek és gyerekek kedvenc kirándulóhelye lehet. A Birtokon létesített A szőlőművelő ember és a természet elnevezésű tanösvényen végigkísérhetjük a szőlő „életét”,...

Tovább »
Tejcukor-érzékenység: Ön mennyi hidrogént lélegez ki? 2018. 05. 02.

A kilélegzett levegőben lévő túl sok hidrogén tejcukor-érzékenységről árulkodhat, ami gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt gyomorfájást, puffadást, hasmenést vagy hányingert és hányást is okozhat - hívja fel a figyelmet az Ételintolerancia és Ételallergia Társaság.

Tovább »
A tuzséri főzde jonatánalma-pálinkája kapta a Gyulai Pálinkafesztivál fődíját 2018. 05. 02.

A tuzséri Gyümölcspárlat Bt. nyerte el a legjobb kereskedelmi főzde címet a 19. Gyulai Pálinkafesztivál Brillante-2018 elnevezésű párlatversenyén szombaton.

Tovább »
Itt ehetsz jókat idén nyáron 2018. 04. 27.

Idén tavasszal újra elindult az országjáró Street Food Konvoj, hogy minél több vidéki városba elvigye a minőségi utcai gyorsételeket. A csapat áprilistól szeptemberig 14 városba látogat majd el, Soprontól Pécsen át Nyíregyházáig szinte minden megyét érintve. A street food-ok mellett a programot idén 8 helyen utcaművészek...

Tovább »
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. ...
  9. 178

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.