GasztroHírek

Százféle pálinka a Gyulai Pálinkafesztiválon 2019. 02. 25.

Huszonnégy gyártó több mint száz terméke mutatkozik be az április 12. és 14. között zajló 20. Gyulai Pálinkafesztiválon, amelyen számos ismert előadó is koncertet ad.

Tovább »
Rántott hússal gazdagodott a Lövőház utca választéka 2019. 02. 22.

A Devil’s Prézliben nem újragondolták az egyszerű rántott húst, hanem komplett, extrém szendvicsekbe bújtatták. Bejelentették azt is, hogy a Hunyadi Gasztroműhelyből indult csapat további építkezésének következő állomásaként hamarosan megnyitják Budaörsön a Flyby Steakhouse és BBQ éttermet, ahol nyugati mintára az...

Tovább »
Sikeres a Nébih komplex oktatási programja 2019. 02. 20.

Sikeres a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) komplex oktatási programja, amely az óvódásoktól kezdve, az általános iskolásokon keresztül, egészen az egyetemistákig igyekszik bővíteni az élelmiszerbiztonsági ismereteket - mondta Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős...

Tovább »
A S.Pellegrino ismét a világ legjobb fiatal séfjét keresi 2019. 02. 19.

A S.Pellegrino idén negyedik alkalommal rendezi meg a világ legjobb fiatal séfjeit felkutató nemzetközi versenyét. A neves megmérettetés középpontjában ezúttal a tehetségek és inspiráló fogásaik mellett a gasztronómia társadalmi változást hozó ereje áll. A S.Pellegrino Young Chef versenyre a www.sanpellegrino.com weboldalon...

Tovább »
Több sört értékesítettek tavaly a belföldi piacon 2019. 02. 19.

Hetvenhatezer hektoliterrel, 15 millió palackkal több, összesen 6,29 millió hektoliter sört értékesítettek tavaly az előző évhez képest a vezető sörgyárak a magyar piacon, 24 százalékkal nőtt a felsőkategóriás sörök eladása, emellett átlag feletti növekedést ért el az alkoholmentes és az ízesített sörök forgalma is ...

Tovább »
Rekordot döntött a skót whisky exportja 2019. 02. 18.

Mennyiségben és értékben is csúcsot döntött a skót whisky exportja tavaly - áll a skót whiskygyártók szövetségének (SWA) közleményében, amely a brit vámhatóság adataira hivatkozik.

Tovább »
Újabb siker a magyar szakácskönyvnek 2019. 02. 14.

Bezzegh Éva 12 hónap című “salátaenciklopédiája” 4 kategóriában is finalista a 2019-es Gourmand International versenyen, a gasztrokiadványok világversenyén.

Tovább »
Egyen gyógynövényes sertéshúst! 2019. 02. 14.

Összesen csaknem 630 millió forintból olyan sertéshús alapú élelmiszer termékeket állít elő a húsfeldolgozással- és értékesítéssel foglalkozó, teljes mértékben magyar tulajdonban levő, kunhegyesi Nagykun-Hús Kft., amelyek az emésztést támogató anyagok mellett a gyógynövények számtalan életminőséget javító...

Tovább »
Szombaton lesz a legnagyobb hazai beltéri borkóstoló 2019. 02. 13.

Minden eddiginél több, összesen 235 borászat több mint 1000 bora közül választhatnak a 10. Borjour Magnum látogatói szombaton a Millenáris park csarnokaiban; a legnagyobb magyarországi beltéri borkóstoló programjában immár mesterkurzusok is helyet kapnak.

Tovább »
Tavaszváró piacozás a Római-parton 2019. 02. 13.

A fővárosban is egyre nagyobb a szombat reggeli piacozás keletje. A színes választék között kutakodni amúgy is élmény, és ha közösségi érzés is jár hozzá, kiváló hétvégi program válik belőle.

Tovább »
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. ...
  9. 196

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.