GasztroHírek

Kit-Kat sushit dobtak piacra Japánban 2017. 02. 10.

Kit-kat vagy sushi? Miért kellene választani? Új gasztronómiai kreáció Japánban.

Tovább »
Alléno francia sztárszakács étterme kapott Michelin-csillagot 2017. 02. 10.

Yannick Alléno francia sztárszakács újabb étterme kapott három Michelin-csillagot a világhírű étteremkalauz idei francia kiadásában.

Tovább »
Borjour Magnum kétszáz pincészet boraival 2017. 02. 10.

Ismét a Millenáris park B csarnokában rendezik meg a Borjour Magnumot: az ország legnagyobb borkóstolóján 200 pincészet mutatja be több mint 600 borát szombaton.

Tovább »
Ínyenc plázagasztro 2017. 02. 09.

Sokan várták Wolf Andrásék új éttermének megnyitóját, nehéz volt elképzelni, hogy a város egyik legdrágább éttermének séfje egy bevásárlóközpont büféi között elképzeléseiből mit tud megvalósítani. Merész vállalkozás.

Tovább »
Megvan az első horvát Michelin-csillag? 2017. 02. 08.

Nagyon meglepődtünk a hír olvasásakor, Rovinj Monte nevű étterme kapta az első horvátországi Michelin-csillagot, hiszen nem is tudtuk, hogy létezik Michelin-kalauz Horvátországban. Aztán kiderült, hogy egy twitter üzenetben írta a guide a hírt, miszerint van egy csillagos étterem az Isztriai félszigeten.

Tovább »
Magyarországon népszerűsítik a belga sört 2017. 02. 07.

Egész éves, tematikus sörvacsora- és sörkóstoló-sorozatot hirdet a belga sörkultúra népszerűsítésére februártól a Belga Sörmester szakmai honlap.

Tovább »
Tavasszal újra jön az Étterem Hét 2017. 02. 06.

A kulináris élvezetek szerelmesei idén tavasszal sem fognak unatkozni, az Országos Étterem Hét ugyanis immár XII. alkalommal várja az érdeklődőket.

Tovább »
Mangalicatenyésztők és termékeik mutatkoznak be Budapesten 2017. 02. 06.

Helyben készült ételek, főzőverseny, élőállat-kiállítás, kistermelői piac és könnyűzenei koncertek is várják a közönséget a X. Budapesti Mangalica Fesztiválon február 10. és 12. között a Szabadság téren, ahol mangalicatenyésztőkkel is találkozhatnak az érdeklődők.

Tovább »
Paprikaőrlő üzemet adtak át Tiszaszentimrén 2017. 02. 03.

Paprikaőrlő üzemet adtak át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaszentimrén. A 64 millió forintos beruházás 56 millió forint belügyminisztériumi támogatással valósult meg. Értékteremtő beruházás jött létre: a tiszaszentimrei fűszerpaprika új, különleges ízvilág, érték a magyar gasztronómiában.

Tovább »
Látvány sajtmanufaktúra nyílt Veresegyházon 2017. 02. 03.

A magyarországi minőségi sajtfogyasztás meghonosítása érdekében, oktatással egybekötve, olasz sajtmester vezetésével nyitott látvány sajtmanufaktúrát Veresegyházon a CBA. A helyben előállított termelői tejből 900 litert használnak fel hetente a sajtgyártáshoz. A tejet Pest megyei gazdaságokból szerzik be, és típustól...

Tovább »
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. ...
  9. 146

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább