GasztroHírek

Keddtől egy hétig tart a Metro gasztronapok 2018. 10. 09.

Október 9. és 14. között több mint 2800 hazai vendéglátóhely és egyéb szolgáltatás várja országszerte kedvezményes ajánlatokkal a hozzájuk betérőket.

Tovább »
Csökkenteni kell az élelmiszerhulladékot 2018. 10. 08.

Csökkenteni kell az élelmiszerhulladékot, Magyarország jó úton halad a háztartások élelmiszerpazarlása elleni küzdelemben - mondta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a LIFE Food Waste Platform élelmiszerhulladékok keletkezéséről és mérsékléséről szervezett nemzetközi konferenciáján...

Tovább »
Összefogás szükséges a hazai almatermesztésben 2018. 10. 05.

A hazai almatermesztés problémáinak megoldásához közös javaslat, megegyezés és a gazdák összefogása szükséges - mondta az agrárminiszter a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban, az Őszköszöntő Szabolcsi Almanap elnevezésű rendezvényen.

Tovább »
Októberben ismét kolbászfesztivál Békéscsabán 2018. 10. 04.

Idén októberben is megrendezik a Csabai Kolbászfesztivált, amelynek kolbászkészítő versenyére 750 csapatot várnak.

Tovább »
Az agrárium hívó szava: digitalizáció 2018. 10. 04.

Középtávon a hazai mezőgazdaság és élelmiszerágazat hatékonyságának növelése, hosszútávon a magyar lakosság biztonságos élelmiszerellátása és az exportpiacokon való érvényesülés az agrárium fő célkitűzése – mondta Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezető igazgatója az ITSZÜRET 2018 – Egy...

Tovább »
Bio paleo müzlit hívott vissza a DM 2018. 10. 03.

Bio paleo müzlit hívott vissza a DM Magyarország Kft., miután az üzletlánc önellenőrzése során a vizsgált termékben tropán-alkaloidokat fedeztek fel, amelyek átmeneti egészségkárosodáshoz vezethetnek, látászavart, pupillatágulást, szájszárazságot és fáradékonyságot okozhatnak.

Tovább »
Cabernet franc világtalálkozó Villányban 2018. 10. 02.

A Villányi borvidék negyedik alkalommal szervez kétnapos rendezvénysorozatot novemberben, melynek fő témája a cabernet franc. Villányban évről-évre kiemelkedő minőségű szőlőből készülnek a Villányi Franc néven forgalmazott prémium vörösborok, nem véletlen, hogy ennek a fajtának szentelnek egy konferenciát és egy...

Tovább »
Ezüst trófeát nyert a Grapoila bio fűszerpaprikamag-olaja 2018. 10. 02.

A hidegen sajtolt bio fűszerpaprikamag-olaj több, mint 150 nevezett termék közül nyert díjat a szeptember 23-24-én rendezett Natexpo-n Lyonban.

Tovább »
Disznótoros Kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban 2018. 10. 01.

2018. október 12-14-ig ötödik alkalommal rendezik meg a budapesti kolbászfesztivált, a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok, folklór műsorok, nosztalgia és mulatós zenei előadások várják a látogatókat. A tíz hektáros területen rengeteg program...

Tovább »
Magyar kézműves csokoládé nyert a csokoládék világbajnokságán 2018. 10. 01.

Almás pite ihlette, karamellás bonbonnal nyert érmet a magyar csokis a csokoládék világbajnokságán.

Tovább »
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. ...
  9. 191

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.