GasztroHírek

Vidám, télbúcsúztató karnevál Szentendrén 2019. 02. 11.

Maskarások, farsangifánk-variációk, fánksütő workshopok, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok és gasztronómiai vásár is várja a közönséget a Szentendrei Karneválon március 2-án és 3-án.

Tovább »
Elnézést kért a British Council, mert nem adta ki Orwell gasztronómiai tanulmányát 2019. 02. 08.

A British Council bocsánatot kért George Orwelltől (1903-1950) amiért hetven éve elutasította az angol író, újságíró egyik gasztronómiai tanulmányát.

Tovább »
CyberBor? Megállíthatatlan a digitalizáció 2019. 02. 07.

A már hagyománnyá és megkerülhetetlen tényezővé vált Borjog és Bormarketing Konferenciát idén március 1-én rendezik meg dr. Prónay Bence és Rókusfalvy Pál társszervezésében. Az eseményt évről évre szakmai partnerségben rendezik meg a Miniszterelnökséggel és az Agrárminisztériummal, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel...

Tovább »
Új helyszínen a KávéBár Bazár 2019. 02. 07.

Nagyobb helyszínen, a Millenáris Park B csarnokában rendezik meg szombaton és vasárnap a 10. KávéBár Bazárt, amely kóstolókkal, barista versenyekkel, bemutatókkal és kávékészítő robotokkal várja a közönséget.

Tovább »
Indul a sörkarnevál, korlátlan sörfogyasztással 2019. 02. 04.

A sör ünnepét rendezik ismét - a Serfőzővel közös szervezésben - a Gellért Szállóban február 15-16-17-én. A immár negyedik alkalommal jelentkező Indoor Sörfesztiválon idén is egy belépőjegy áráért korlátlanul kóstolhatjuk a csapra vert hazai és külhoni söröket.

Tovább »
Ismét Budapesti Mangalica Fesztivál 2019. 02. 04.

2019-ben 12. alkalommal tartják Budapesten Mangalica Fesztivált, a belváros szívében, az V. kerületi Szabadság téren. A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztőkkel és őstermelőkkel, sok esetben attól veheti meg a terméket, aki tényleg előállította.

Tovább »
A várandósok vércukorszintje és gyerekeik elhízása összefügg 2019. 01. 22.

A várandósság alatti magas vércukorszint összefügg a 10-14 évesek elhízásával egy új tanulmány szerint.

Tovább »
Hetente egyszer száraz vörösbort fogyaszt a magyar 2019. 01. 22.

A közösségi médiát is használó magyarok hetente egyszer fogyasztanak bort, akkor is inkább a száraz vörösbort választják. A legkedveltebb a cabernet sauvignon, a rosé cuvée és a merlot. Borszaküzletben legalább annyian vásárolnak, mint szupermarketben, legritkábban azonban borkimérésben szerzik be a bort. Csak minden 4. ember...

Tovább »
Disznóvágás és pezsgőkészítés is lesz az Etyeki Pikniken 2019. 01. 18.

A hagyományos borkóstolók mellett disznóvágáson vehetnek részt, valamint a helyi kézművesek termékeivel és azok elkészítésével is megismerkedhetnek a látogatók hétvégén a téli Etyeki Pikniken.

Tovább »
Első borturisztikai kiállítás Budapesten 2019. 01. 16.

Jó ételek? Különleges helyszín? Érdekes program? Kiváló borok? Jöjjön el Magyarország első borturisztikai kiállítására! A tematikus kiállítás középpontjában a borturisztikai szolgáltatások bemutatása, megismertetése áll.

Tovább »
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. ...
  9. 196

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.