GasztroHírek

Megnyitotta kapuit a Villányi Bognár Pincészet 2019. 04. 15.

2019. április 12-én megnyitotta kapuit a felújított Villányi Borok Háza Szőlőtermelő és Szolgáltató Kft. új borászata, mely a Bognár Pincészet kiváló tételeit készíti nagy körültekintéssel és odaadással.

Tovább »
Ezeket a halakat ne fogja ki! 2019. 04. 12.

Hétfőtől újabb hat halfaj fogási tilalma kezdődik: a garda, a domolykó, a paduc, a szilvaorrú keszeg, a jászkeszeg, valamint a márna fogására vonatkozó korlátozás május 31-ig tart - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján pénteken.

Tovább »
Megnyílt a Budapesti Tavaszi Vásár: tematikus gasztrohetek várják a látogatókat 2019. 04. 12.

Magas minőségű kézműves termékekkel, tematikus gasztronómiai hetekkel, családi és kulturális programokkal várja a látogatókat idén is a Budapesti Tavaszi Vásár a Fővám téren, a Deák téren, a Városháza parkban és új helyszínként a Duna-korzón április 28-ig.

Tovább »
Hazai kraft sört kínál idén tavasztól a Café Frei 2019. 04. 10.

Működése során most először vezet be alkoholos italt a Café Frei, a kraft söröket készítő Hoptop Brewery-vel együttműködésben. A kávézóban szezonalitás szerint elérhetőek a kézműves magyar sörök, elsőként egy Dupla IPA-t kóstolhatnak a vendégek, amelynek különlegességét a hozzáadott Ceylon Tea és a narancsdarabok...

Tovább »
A kőszegi Szőlő jövés ünnepével és a kékfestés hagyományával bővült a Magyar Értéktár 2019. 04. 08.

A Hungarikum Bizottság hétfői döntése értelmében a kőszegi Szőlő jövés ünnepével és a magyarországi kékfestés hagyományával bővült a Magyar Értéktár - jelentette be Nagy István agrárminiszter hétfőn, Budapesten.

Tovább »
Hétvégén irány Etyek! 2019. 04. 05.

Dallamokkal, ízekkel és illatokkal várja a Tavaszi Etyeki Piknik a látogatókat április 6-7-én. Kinyílnak a pinceajtók a Gasztrosétányon, és várnak minden különleges zamatra, kultúrára és igényes szórakozásra vágyó vendéget.

Tovább »
Kucsmagomba napokat rendeznek a Természettudományi Múzeumban 2019. 04. 04.

A tavasz első hírnökei közé tartozó kucsmagombák megjelenése alkalmából egész napos családi programokkal várják a látogatókat a Természettudományi Múzeumban április 5. és 7. között.

Tovább »
GastroPan: díjat nyert a magyar pék kenyere 2019. 04. 02.

Közel 21 ezren látogatták meg a hét végén Aradon tartott 11. GastroPan pék- és sütőipari, valamint gasztronómiai szakmai kiállítást, amelyen Magyarország nemzeti standdal vett részt.

Tovább »
Megalapították és átadták az első Pataki János díjat 2019. 04. 02.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és Pataki Ádám cukrászmester díjat alapítottak Pataki János, az Ipartestület és az UIBC (Pékek és Cukrászok Nemzetközi Szövetsége) korábbi elnökének emlékére.

Tovább »
Keresik az év legjobb pálinkáját 2019. 04. 01.

Idén nyáron ismét díjazzák az ország legjobb pálinkáit, a kereskedelmi főzdék április 18-ig nevezhetik a legjobb termékeiket.

Tovább »
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. ...
  9. 200

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.