GasztroHírek

Víz alatti borászat nyílt Horvátországban 2017. 04. 10.

Peljesac-félszigetén, Ston és Orepic között megnyílt Horvátország első víz alatti pincészete, amely a tenger mélyén 700 napig érlelt borokat kínál a vendégeknek.

Tovább »
Magyar ízek húsvéti vására a Várkert Bazárban 2017. 04. 08.

Száz regionális kistermelő mutatja be eredeti forrásból származó termékeit a Magyar ízek húsvéti vásárán szombaton és vasárnap a Várkert Bazárban.

Tovább »
A tiszai halászlé része a magyar kultúrának 2017. 04. 08.

A nemrég hungarikumok sorába emelt tiszai halászlé része a magyar életérzésnek, kultúrának - jelentette ki Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter Tiszafüreden.

Tovább »
Liliomkert a Rómain 2017. 04. 07.

Április 8-tól szombatonként 8 és 14 óra között Liliomkert termelői piac lesz Budapesten, a Római-parton.

Tovább »
Húsvéti bárányt és sonkát vittek magyar zarándokok Ferenc pápának 2017. 04. 07.

Három húsvéti bárányt és hetvenkét sonkát vittek Ferenc pápának csévharaszti zarándokok, amelyet a szerdai általános audiencián adtak át a katolikus egyházfőnek.

Tovább »
Közép-Európában terjeszkedne a magyar burgerező 2017. 04. 06.

Franchise-hálózattá alakul a népszerű hazai burgerezőlánc, a Zing. Az éttermeket működtető We love Beef Kft. tulajdonosai már dolgoznak a működési kézikönyv alapjain, az első franchiserendszerben működő egységet még idén szeretnék megnyitni. Hosszú távú céljuk, hogy egy közép-európai márkát hozzanak létre, és a...

Tovább »
Etyeki piknik: sonkák, sajtok, habzó borok a főszerepben 2017. 04. 05.

Sonkákat, sajtokat, gyümölcsös ízvilágú, friss borokat és habzó borokat kóstolhat a közönség a tizenhetedik alkalommal megrendezendő Etyeki piknik gasztronómiai programsorozaton, amely április 8-án és 9-én várja a látogatókat.

Tovább »
Húsvéti fesztivál Hollókőn 2017. 04. 05.

Idén is vödörrel locsolkodnak Hollókőn a húsvéti fesztiválon, és ennek a látogatók is részesei lehetnek április 15. és 17. között; a Nógrád megyei világörökségi falu hagyományos húsvéti programjára érkezők megkóstolhatják a házi rétest, megnézhetik a középkori lovagok fegyveres bemutatóját, és számos koncertet...

Tovább »
Módosultak a cukrászati termékekre vonatkozó előírások 2017. 04. 04.

Védelem alá került a Dobostorta, Esterházy-torta vagy szelet, Indiáner, Rigójancsi, Krémes, Franciakrémes azzal, hogy módosították a Magyar Élelmiszerkönyv (MÉ) Hagyományőrző cukrászati termékekre vonatkozó előírásait. A változtatás legfőbb célja az volt, hogy a Magyarországon hagyományosan előállított és ismert...

Tovább »
Nemzetközi borturisztikai konferencia Budapesten 2017. 04. 03.

A magyar főváros nyerte el a lehetőséget, hogy megszervezze az IWINETC (International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop) konferenciasorozat tizedik, jubileumi rendezvényét 2018 tavaszán – jelentették be az idei borturisztikai konferencia zárónapján, 2017. március 29-én, Cataniában.

Tovább »
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. ...
  9. 153

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább