GasztroHírek

Ezernél is több bor közül választhatunk a VinCE Budapesten 2019. 03. 14.

Nagyszabású sétálókóstolóval, valamint a nemzetközi és a hazai borvilág csillagait felvonultató mesterkurzusokkal várja a látogatókat a 10. VinCE Budapest Wine Show április 25. és 27. között a Várkert Bazárban.

Tovább »
Március 15. - Idén is lesz "Forradalmi Forgatag" 2019. 03. 14.

Múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, hagyományőrzőkkel, népi játékokkal, előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal és filmvetítésekkel várja a látogatókat a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum március 15-én, a nemzeti ünnepen.

Tovább »
Megkezdődött a táplálkozás és hidratáció nemzetközi hete 2019. 03. 12.

Megkezdődött a táplálkozás és hidratáció nemzetközi hete, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a megfelelő táplálkozás és folyadékfogyasztás fontosságára - mondta a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége tudományos bizottságának elnöke.

Tovább »
15 éves a Spar saját húsüzeme 2019. 03. 08.

A Spar bicskei húsüzeme 15 évvel ezelőtt kezdte meg a termelést. Ma már az évi 12 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús feldolgozása mellett sajtszeleteléssel is foglalkozik, valamint oktatási központként is működik. A Spar összesen több mint 8 milliárd forintot fordított létrehozására...

Tovább »
Budapesten mutatkozik be a Badacsonyi Borvidék 2019. 03. 08.

A Badacsonyi Borvidék csaknem negyven pincészete, gasztronómiája és turisztikai szolgáltatói is bemutatkoznak a Badacsony New Yorkban elnevezésű borkóstolón szombaton a budapesti New York Palotában.

Tovább »
Közelebb jönnek a kisüzemi sörök 2019. 03. 06.

Márciustól újabb híd nyílik a kisüzemi sörök és a sörkedvelők között: a Beerbox a sörpiac értékesítési reformját ígéri.

Tovább »
A paprika, a sercli és a sör az idei Gourmet Fesztivál kiemelt témái 2019. 03. 06.

A paprika, a sercli és a sör lesznek az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál kiemelt témái. A több mint 50 éttermet felvonultató rendezvényen a két Michelin-csillagos Konstantin Filippou mellett a koreai, az orosz és az albán konyha neves képviselői és az egyik legrangosabb olasz pezsgőház is bemutatkozik május 16-19. között a...

Tovább »
Gasztropszichológus: súlyos következményekkel jár a szelektív evés 2019. 03. 01.

A gyerekkori étkezési zavarok, illetve a szelektív evés súlyos következményekkel, betegségekkel járhat - hívta fel a figyelmet Forgács Attila gasztropszichológus.

Tovább »
Újra dübörög a Budafoki Pincejárat 2019. 02. 28.

Március 2-án újra kinyitják kapuikat a téli álmot alvó pincék, hogy a Pincejárat vendégeinek megmutassák azt a rengeteg föld alatti csodát, amelyet csak Budafokon láthatnak a bor és kultúra szerelmesei.

Tovább »
Tavaszváró GasztroPiknik Balatonfüreden 2019. 02. 26.

Az ötéves, 2014 márciusában alakult Balatoni Kör célja, hogy természetes egységként kezelve a Balatont, magasabb szintre emelje a gasztronómiát és a vendéglátást.

Tovább »
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. ...
  9. 198

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.