Ízvadászat »  Gasztrokönyvek

77 magyar pacal

Cserna-Szabó András pályafutását munkaköri kötelességem nyomon követni, hiszen huszonévesként épp a Magyar Konyha volt első és – saját bevallása szerint – utolsó munkahelye.

Nőnapi könyvajánló

Március 8-a Nemzetközi Nőnap, ezen a napon a férfiak virággal lepik meg a róluk gondoskodó nőket, asszonyokat megköszönve ezzel odaadásukat. A nők költőket, írókat, festőket is...

Otthon, decemberben

December az ünneplésről szól, a Megváltó eljövetelét várjuk az advent időszakában. A várakozás, készülődés mellett a karácsonyi ételsort is meg kell tervezni. A karácsonyi menü...

Fűszerkert

A Magyar Konyha második kötete a fűszerek jelentőségébe és a fűszerezés mindennapi művészetébe avatja be az olvasót.

Szellem a fazékból - Gasztrotörténetek

Ínycsiklandó történek a Magyar Konyha főszerkesztője, a Heti Válasz gasztronómiai rovatának szerzője, Vinkó József tollából.

A két falánk olasz

Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo évek óta Nagy-Britanniában élnek, egy tévéműsor kedvéért tértek vissza szülőföldjükre, és kötetbe foglalták kedvenc ételeiket.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.