Ízvadászat »  Gasztrokönyvek

Az ízek harmóniája

Nem véletlen, hogy Ferran Adrià elvállalta e kötet előszavának megírását. François Chartier egészen új tudományt vezetett be a gasztronómia történetébe.

Alain Ducasse konyhaművészete

A francia sztárszakács öt tematikus kötetben gyűjtötte össze kedvenc receptjeit. Magyarul először a Desszertek és cukrászat című kötet jelent meg, most pedig a Húsételek.

Mindennapi ínyencségek

Bármennyire is tiltakozik Ferran Adrià, nevéhez legtöbben a molekuláris gasztronómia fogalmát kapcsolják. Nem csoda, hogy nagy várakozás előzte meg új kötetének megjelenését.

Informál és bátorít

Két újságíró, Henri Gault és Christian Millau 1973-ban adta ki az Éljen az új francia konyha! című kiáltványt, ami felforgatta a gasztronómia világát - ez ma már történelem....

Megkomponált lazaság

Gordon Ramsay ezúttal az otthonába invitál, családi, baráti étkezéseikbe enged bepillantást. A fogások, az együttlétekről közölt fotók olyasfajta lazaságról árulkodnak, amit gondos...

Nem a gyengébbek kedvéért

Elsőre a fényképeivel nyűgöz le az Art Nouveau sorozata: tűéles, mély tónusaikkal mintha "megszólalnának" az egyes fogások. Gyors ételek, Ázsiai ízek, Olasz ételek és Sütés címmel...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.