Ízvadászat »  Gasztrokönyvek

Tartsd jól a bestiát!

Hogy nőnek lenni izgalmas, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy annyi irodalmárunk igyekezett asszonybőrbe bújva alkotni, asszonyszemmel látni a világot. Ráadásul legtöbbjük úgy tette ezt,...

Borsznobok bibliája

Kamp és Lynch mérsékelten jópofa szótára azért unalmas a magyar olvasó számára, mert a franciamániás amerikai borsznobon ironizál, akit mi (valljuk be) kevéssé ismerünk.

Dobos mester a múlt ködében

Sokat hallunk Dobos C. Józsefről a 125 éves dobostorta apropóján, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum könyvet is megjelentetett.

Hogy főznek az úrilányok Erdélyben?

Erdélyben enni kell. A legjobb, ha megadja magát az ember a töltött káposztának, ludaská-sának, igazi nagy falusi traktáknak, ami a kedves vendégnek jár. A háziasszonynak meg az jár, hogy...

Konyhatudomány

Ha valaki el szeretne mélyülni a molekuláris gasztronómia bonyolult világában, jobban teszi, ha megveszi az Akadémiai Kiadó Konyhatudomány című új sorozatának két első kötetét.

Fanatikus íznyomozó

Impozáns kötet Heston Blumenthal új könyve. A molekuláris konyha angol fenegyereke, a csigakása, a nitrogénnel hűtött rántotta, a sült szalonnás-tojásos fagylalt "feltalálója" nyolc...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. következő »

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.