Ízvadászat »  Gasztrokönyvek

Dobos mester a múlt ködében

Sokat hallunk Dobos C. Józsefről a 125 éves dobostorta apropóján, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum könyvet is megjelentetett.

Hogy főznek az úrilányok Erdélyben?

Erdélyben enni kell. A legjobb, ha megadja magát az ember a töltött káposztának, ludaská-sának, igazi nagy falusi traktáknak, ami a kedves vendégnek jár. A háziasszonynak meg az jár, hogy...

Konyhatudomány

Ha valaki el szeretne mélyülni a molekuláris gasztronómia bonyolult világában, jobban teszi, ha megveszi az Akadémiai Kiadó Konyhatudomány című új sorozatának két első kötetét.

Fanatikus íznyomozó

Impozáns kötet Heston Blumenthal új könyve. A molekuláris konyha angol fenegyereke, a csigakása, a nitrogénnel hűtött rántotta, a sült szalonnás-tojásos fagylalt "feltalálója" nyolc...

A leghíresebb bisztró

Gordon Ramsay-éhez hasonló elképzelés járhatott a kaliforniai sztárséf, Thomas Keller fejében is, amikor Bouchon című (New Yorkban egyébként hat éve megjelent) könyvében nem legendás...

A káromkodós szakács

A konyha angol ördögének, ha jól számoljuk, ez a hetedik magyar nyelvű kötete. Természetesen ez is televíziós műsoraiból készült, ám ezúttal ez megbocsátható: a káromkodós skót...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább