GasztroHírek  » 

Gyémánttal adnak egy gint

Gyémánttal adnak egy gint

2019.10.25.  | Orbán Szilvia

A különleges, 3,5 millió forintot érő ital egy Bath-i szeszfőzde és egy brit ékszerész együttműködésében készült.

Nicholas Wylde ékszerészt és Peter Meacock szeszfőzőt kezdetben a gin szeretete hozta össze, majd az ismeretségből barátság szövődött – a két sikeres üzletember most egy igazán extra italt alkotott, amellyel hamarosan meg is örvendeztetnek valakit, írja a TheDrinksBusiness.

A különleges ital elnyerésének feltétele mindössze annyi, hogy a gyémántos ginre pályázónak szeptember 1. és 2020. január 31. között vásárolnia kell egy palack Bath gint a szeszfőzde kínálatából, ahol a 70 cl-es üvegek hagyományos, rebarbarás, és narancsos-kökényes italokat rejtenek.

A főnyeremény tehát egy egyliteres Bath’s Wylde Flower Diamond Gin, amelynek palackjába egy mesterien csiszolt, valódi, egykarátos gyémántot építettek, de emellett 25 további „mini nyeremény” is gazdára talál majd az akció után, jövő februárban. Sőt, a főnyeremény mellé egy kétszemélyes Bath-i utazás is jár, amely során a végső nyertes ellátogathat mind az ékszerész, mint a szeszfőző birodalmába, és különleges koktélokat is kóstolhat.

A pályázók a vásárolt ital kupakjában található kóddal szállhatnak versenybe, amelyet az ékszerész honlapjára kell feltölteniük.

Ki ez az ember?

Nicholas Wylde 1987-ben kezdett el ékszerészként dolgozni. Nevéhez fűződik egy speciális, szabadalmaztatott gyémántcsiszolási technika, a Wylde Flower Diamond, amely során az ékszerész 81 tökéletes élt csiszol a nyers gyémántba – ez 24-gyel több, mint amit a hagyományos, briliáns módjára csiszolt kövek esetében alkalmaznak.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.