GasztroHírek  » 

Hatan jutottak a Bocuse d’Or magyar döntőjébe

Hatan jutottak a Bocuse d’Or magyar döntőjébe

2019.10.23.  | Nábelek Zsófia

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia szervezésében ma rendezték meg a selejtezőt, ahonnan hat séf jutott tovább a februári döntőbe.

A mezőnyben tíz séf versenyzett vidékről, a fővárosból, Michelin-csillagos éttermekből és luxushotelek éttermeiből.

Fotó: Tóth GáborFotó: Tóth Gábor


  • Csik Gábor - Caviar & Bull Budapest
  • Csorba István - Andrássy Rezidencia Wine & Spa
  • Elek Richárd - KönyvBár & Restaurant
  • Győrffy Árpád - Kollázs - Brasserie & Bar
  • Haraszti Zsolt - Société Budapest
  • Huszár Tibor - Fenyves Szálloda és Konferencia-központ
  • Kelemen Roland - Hunguest Hotel Aqua-Sol
  • Palágyi Eszter - Matild Palace Budapest
  • Tóth Pál - Kővirág Étel-Ital-Ágy
  • Veres István - Babel Budapest

Fotó: Fekete Antonio / DesignfoodFotó: Fekete Antonio / Designfood

A mai versenyt Veres István, a Babel séfje nyerte, második helyen Palágyi Eszter végzett a Matild Palace-tól, a harmadik Haraszti Zsolt, a Societé sous-chefje lett,

valamint a döntőbe jutott még Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland is.

Fotó: Fekete Antonio / DesignfoodFotó: Fekete Antonio / Designfood

A hat versenyző közül februán 5-én, a magyar döntőn derül ki, hogy ki képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or Europe 2020 tallini selejtezőjén.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.