GasztroHírek  » 

Hatodszor is csípni fogod!

Hatodszor is csípni fogod!

2018.08.23.  | MKO

Pattanj fel a vonatra augusztus 25-én a Nyugati pályaudvaron, pattanj le Nagymaroson: vesd bele magad a Gasztromazochisták országos ünnepébe! Idén is augusztus utolsó szombatja a nyár legforróbb napja Nagymaroson!

A VI. Nagymarosi Csípős Fesztivál idén is a méltán híres nagymarosi termelői piacra épül, de kibővített helyszínen és hosszabb időtartamban, egészen estig fog tartani.

Idén is rengeteg ismert és kevésbé ismert chilitermelő érkezik az ország különböző szegleteiből, sőt külföldről is, hogy a közönséggel megismertesse a kapszaicinben termékeit. A csípős élmény fokozásában a helyi vállalkozások is részt vesznek: az Alíz cukrászda, a Sigil kávéház, a Bor-Piac és Bors–Só mellett a Maros étterem, a Piknik Manufaktúra, a Nokedli, a Mátyás étkezde és a Sakura is pikáns finomságokkal készül.

Lesz csípős fagyi, csípős péksütemény, csípős kürtőskalács, csípős sör, csípős lekvárok, sajtok, kolbászok, sőt, a német nemzetiségi tájház is paprikás meglepetéssel várja a látogatókat. A helyszínen a Zsambbq csapata igazi barbeque ételekkel várja a közönséget.

A gasztronómiai programokon túl napközben koncertek is lesznek.

A rendezvény továbbra is díjtalan!

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.