GasztroHírek  » 

Így bontják a milliós halat

Így bontják a milliós halat

2020.01.12.  | MKO

Mióta az ázsiai éttermesek akár sok százmilliós összegeket fizetnek ki egy-egy óriási tonhalért, a hírek révén Európában is sokkal több figyelmet kap ez a fajta és a különleges, izgalmas szasimi, a belőle készült tradicionális fogás.

Mióta sajnálatos módon a hazai vizeinkből eltűntek a többmázsás vizák, esélyünk sincs, hogy ekkora élő halakkal találkozzunk Magyarországon. Éppen ezért izgalmas megnézni, hogy más, tengerparti országokban hogyan bánnak az ilyen monstrumokkal. Hogy vasárnap délelőtt se maradjunk mozi nélkül, nézzük meg, milyen bámulatosan precíz munka egy ilyen nemes állatnak a bontása: a videó a szöuli (Dél-Korea) Kim's Makuro étteremben készült – minden perce arany!

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.