GasztroHírek  » 

Így készül a tökéletes japán konyhakés

Így készül a tökéletes japán konyhakés

2019.10.04.  | MKO

A konyhakés nem csupán egy eszköz: ha jól bánunk vele, a kar meghosszabbítása, az idegpálya túlnyúlása – ehhez viszont nem elég a rissz-rossz bilivas, a kézreálló formán túl nagyon fontos az acél minősége.

Minap, Anthony Bourdain árverésre váró kése kapcsán is felmerült, hogy milyen az igazi japán penge, hogyan készül és mire való. A kíváncsiak számára mutatnánk meg ezt a remek videót, ami közel negyedórában, minden fázist részletesen eltárva mutatja meg, hogyan bánnak a vassal a szakma igazi mesterei.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.