GasztroHírek  » 

Így tálaltak a magyar séfek a Bocuse-on

Így tálaltak a magyar séfek a Bocuse-on

2018.02.11.  | MKO, Kép: Fekete Antonio - Designfood

A szakácsversenyeken, akárcsak a Bocuse-on, a finom ízek és a konyhai munka mellett rendkívül fontos a meggyőző tálalás: ha szeretné megnézni, milyen finom trükkökkel és kidolgozott elemekkel dolgoztak a magyar döntőn a kötelező zöldséges- és húsos tányéron valamint a dísztálon, görgessék végig a hivatalos galériát, Fekete Antonio - Designfood isteni képeit!

1. Pohner Ádám

 

 

 2.Volenter István

 

 

3. Veres István

 

 

Garai Ádám

 

 

 

Elek Richárd

 

 

 

Haraszti Zsolt

 

 

 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább