GasztroHírek  » 

Íme az újabb meghökkentő nassolnivaló

Íme az újabb meghökkentő nassolnivaló

2018.12.28.  | Orbán Szilvia

Aki kíváncsi arra, hogy milyen lehet egy karácsonyfa ízű chips, kipróbálhatja.

Mindig van új a nap alatt; amikor már azt hittük, hogy láttunk mindent, megjelenik a hír, hogy egy brit chipsmárka speciális ünnepi ízesítéssel jelenik meg a piacon. Ez pedig nem más, mint a karácsonyfa íz.

Úgy tűnik, a nagyvilágban szinte folyamatosan jelennek meg az újabb elképesztő karácsonyi furaságok: néhány hete mi is írtunk például arról, hogy a jellegzetes, csíkos ünnepi nyalóka, a candy cane ízét is megreformálták, most pedig itt az újabb őrület, amelyet az Egyesült Királyságban élők már ki is próbálhatnak.

Az Iceland által forgalmazott karácsonyfás rágcsálnivaló összetevői végtelenül egyszerűek: a krumplihoz csak napraforgó olaj, fenyőolaj, és egy sókeverék kerül – így alakul ki a jellegzetes, fenyős-fás aroma.


Bár a karácsonyfa ízű chips nem hangzik túl megnyerően, de az ízesítés illata és aromája valójában nagyon is a rozmaringéra hasonlít – így pedig már nem is annyira agyament a gondolat. Mindenesetre felvetődik a kérdés, hogy a termék ügyes marketingfogásként, vagy valódi áruként értelmezhető-e inkább, az azonban biztos, hogy a hagyományosnak mondott ünnepi ízekhez képest a gyártó elég messzire rugaszkodott.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.