GasztroHírek  » 

Ingyenes gin-tonik automata Londonban

Ingyenes gin-tonik automata Londonban

2018.02.13.  | Orbán Szilvia

A londoniak mindig vevők egy pohárnyi finomságra – főleg, ha ingyen kapják. Ebből indultak ki a Brewdognál, amikor kitalálták, mivel hirdethetnék leghatékonyabban új italukat.

A január végi, háromnapos akcióban kínált ital teljesen ingyenes volt, igaz, a megszerzésének voltak feltételei: kellett hozzá egy token, amelyet a márka Twitter profiljára - @LoneWolfSpirits – küldött #TheWolfOfOldStreet hashtaggel lehetett megszerezni.

A LoneWolf röviditalok mögött a skót, kézműves söreiről híres Brewdog sörfőzde áll, amelyet 2007-ben két fiatal indított, és amely azóta, fiatalos dinamikájából semmit nem veszítve, igazi tényezővé nőtte ki magát a piacon. A cég ezzel az akcióval új, előre kevert, dobozos G&T-ját népszerűsítette, olvasható a FoodAndWine oldalán.

A londoni Old Street állomáson „elrejtett” automatával kicsit történelmet is idéztek a projekt kitervelői. Ahogyan a cég fogalmazott, az akció főhajtás a város múltja előtt: a XVIII. században, a gintilalom idején a bártulajdonosok eldugott helyeken, a rendelkezést fifikás eszközökkel kijátszva árulták tiltott italukat.

„A ginkészítés London kulturális történelmének része, és ez az automata, illetve ennek elhelyezése ideális lehetőség volt arra, hogy a ma innovációját a múlt ravasz bölcsességével kombinálhassuk”

– fogalmazott a LoneWolf képviselője, Doug Bairner.

A Brewdog nemrégiben megállapodást kötött a Global Brands-szel, így a LoneWolf röviditalait a jövőben még több bárban és hotelben lesz lehetőség kipróbálni, írja cikkében a CitiAM.

Akik lemaradtak az ötletes akcióról, a 8,8%-os alkoholtartalmú újdonságot 3 fontért (nagyjából 1000 forint) mostantól a brit Tescóban is beszerezhetik– említi a TheDrinksBusiness – igaz, ez nem hangzik annyira izgalmasan, mintha azt mondanánk, hogy egy titkos automatából szereztük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.